Τέτα Καμπουρέλη: Αν έχεις νύχι διάβαινε...

Τέτα Καμπουρέλη: Αν έχεις νύχι διάβαινε...

Μυήθηκε στον κόσμο του μανικιούρ φτιάχνοντας τα νύχια του Κωνσταντίνου Καραμανλή και έκτοτε έχει περιποιηθεί τα άκρα των μεγαλύτερων εγχώριων  αλλά και ξένων σταρ, από της Ρούλα Koρομηλά και της Αννας Βίσση μέχρι της Μαντόνα, του Τζέιμς Μπράουν και του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Τέτα Καμπουρέλη: Αν έχεις νύχι διάβαινε...
Η Τέτα Καμπουρέλη γεννιέται στην Καισαριανή, παιδί μια πενταμελούς οικογένειας που τα φέρνει δύσκολα βόλτα. Ο πατέρας της είναι υδραυλικός, η μητέρα της καμαριέρα, τα χρήματα δεν αρκούν, αλλά η αγάπη περισσεύει. Την εποχή που πηγαίνει ακόμη σχολείο αποφασίζει ότι θέλει να ασχοληθεί με τον καλλωπισμό των άκρων και γράφεται σε κάποια σχολή: «Η ουσιαστική μύηση στον χώρο έγινε από τη σταρ της εποχής, την κυρία Λίζα, εκπαιδευμένη ποδολόγο στη Βραζιλία η οποία διατηρούσε έναν χώρο μανικιούρ-πεντικιούρ στο Κολωνάκι», αποκαλύπτει στο «thema people» και συνεχίζει: «Θυμάμαι που ερχόταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προκειμένου να τον περιποιηθούμε. Hταν σοβαρός, λιγομίλητος και ήθελε να απολαμβάνει τις υπηρεσίες μας ινκόγκνιτο σε κάποιο από τα πριβέ δωμάτια». Λίγα χρόνια αργότερα, όταν η κυρία Λίζα αποσύρεται από τον χώρο, η Τέτα ανοίγει τα δικά της φτερά. Αγοράζει ένα μηχανάκι και κάνει επισκέψεις κατ’ οίκον. Είναι η στιγμή που εξαργυρώνει τη φήμη του «κορυφαίου ψαλιδιού» της κυρίας Λίζας, προσφέροντας τις γνώσεις και την πείρα της στην υψηλή κοινωνία της εποχής: «Παρότι ήμουν ήδη μητέρα δύο αγοριών, έτρεχα όλη την ημέρα με το μηχανάκι και περιποιούμουν τη μία κυρία μετά την άλλη. Κάποια μέρα που έβρεχε πολύ μπήκα μούσκεμα, γκρινιάζοντας σε μία από τις πιο γνωστές πελάτισσές μου. Θυμάμαι που με μάλωσε λέγοντάς μου ότι ταλαιπωριόμουν επειδή το ήθελα. Ηταν ο πρώτος άνθρωπος που μου έβαλε την ιδέα να ανοίξω έναν δικό μου χώρο. Το 1995 δημιουργώ το πρώτο μου μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στο Ψυχικό. Πήρα δάνεια και υψηλό ρίσκο, αλλά όσοι πίστευαν σ’ εμένα και στη δουλειά μου με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, όπως η κυρία Πετρίδη της γνωστής εταιρείας υποδημάτων».

Μέσα σε λίγους μήνες το «Teta Beauty Salon» μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό περιποίησης επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και σταρ. Η Αννα Βίσση και η Ρούλα Κορομηλά είναι μόνο δύο από τα ονόματα των πρωταγωνιστών της εγχώριας σόουμπιζ που εκτοξεύουν στα ύψη τη φήμη της Τέτας, η οποία περιποιείται με μοναδική μαεστρία χέρια και πόδια: «Με τη Ρούλα Κορομηλά έχουμε συμπορευτεί χρόνια. Από την εποχή του “Μπράβο” ήμουν συνεχώς στο πλάι της. Την έχω περιποιηθεί παντού. Μέχρι και στο καμαρίνι λίγο πριν πέσει το σήμα αρχής της εκπομπής. Η Ρούλα υπήρξε ο άνθρωπος που με βοήθησε συστήνοντάς με στα media: ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι μου έκλεισε συνεργασία με το MEGA προκειμένου να δίνω συμβουλές. Το αποδέχτηκα και δεν βγήκα χαμένη γιατί είμαι αυθεντική και άμεση. Το περίεργο είναι ότι η ρουμπρίκα που διατηρώ ακόμη και σήμερα στην πρωινή εκπομπή έκανε από την αρχή υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα το κανάλι να σκέφτεται κάθε χρόνο πώς μπορεί να με αξιοποιήσει περισσότερο. Ξαφνικά με είδαν σαν μια εν δυνάμει TV persona».

Κλείσιμο




H Mαντόνα και η πρόταση από το «Just the 2 of us»

Μετά από αρκετά χρόνια δουλειάς, η Τέτα διαθέτει πλέον ένα πολύ δυνατό πελατολόγιο. Επιχειρηματίες, πρωταγωνίστριες του ελληνικού social life, καλλιτέχνες, ακόμη και πολιτικοί καταφτάνουν στον χώρο της τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα: «Εξακολουθούμε να διατηρούμε τη φιλοσοφία της απομόνωσης για πελάτες που επιθυμούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον πολύ κόσμο. Στις πριβέ αίθουσές μας θα συναντήσετε τα πιο σημαντικά ονόματα της επιχειρηματικής ζωής του τόπου μας. Υπάρχουν βέβαια και κάποια πρόσωπα που δεν διστάζουν να μου κλείσουν ραντεβού προκειμένου να πάω να τους φτιάξω τα νύχια είτε σε κάποιο νησί, είτε σε μια χώρα του εξωτερικού όπου βρίσκονται για επαγγελματικούς λόγους ή απλώς για λόγους αναψυχής».Τη ρωτάμε αν αληθεύουν οι φήμες που τη θέλουν να έχει περιποιηθεί ακόμη και ξένους σταρ. Απαντά χαμογελώντας: «Για πολλά χρόνια διατηρούσα συμβόλαιο συνεργασίας με τα ξενοδοχεία του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, με αποτέλεσμα να έχω κάνει μανικιούρ, πεντικιούρ και θεραπείες ομορφιάς σε πολλούς ξένους, επώνυμους και μη. Εχω περιποιηθεί τα νύχια του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ, ο οποίος μου έλεγε ότι μπορεί να με εξαφανίσει, του ευγενέστατου και πολύ τυπά Τζέιμς Μπράουν, ακόμη και της Μαντόνα. Η Μαντόνα είναι μικροκαμωμένη και έχει πάθος με τη γυμναστική. Οταν την πρωτοείδα εντυπωσιάστηκα από το πόσο λεπτεπίλεπτη, ζωντανή και απλή είναι. Τρύπωσε στον χώρο μου αποφεύγοντας όπως ο διάβολος το λιβάνι να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και μου ζήτησε απλώς να της κόψω τα νύχια κοντά...».

Οταν πριν από λίγους μήνες η Ελενα Κατραβά, υπεύθυνη του Ψυχαγωγικού Προγράμματος του MEGA, πρότεινε στην Τέτα να συμμετάσχει στο «Just the 2 of us» εκείνη δέχτηκε με χαρά αλλά και με συγκίνηση: «Εκλαιγα πάνω από το τηλέφωνο. Είπα αμέσως το “ναι” γιατί ήθελα να με μάθουν περισσότεροι άνθρωποι, πέρα από τον κλειστό επαγγελματικό μου κύκλο. Επειτα πήρα τον σύζυγό μου και του ανακοίνωσα την απόφασή μου. Η οικογένειά μου ήταν πάντοτε συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης μου. Οι γιοι μου είναι ενθουσιασμένοι και επομένως πιστοί φαν μου. Eίναι και εκείνοι υπέρ της άποψης πως όταν ακολουθείς αυτό που πραγματικά θέλεις περνάς καλά. Εγώ ούτε τραγουδίστρια δηλώνω, ούτε καλλιτέχνης. Είμαι απλώς μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας που δουλεύει σκληρά ακόμη και σήμερα προσφέροντας στον κόσμο ομορφιά».Στο ερώτημα πώς αισθάνεται που μια γνώριμη ετών, η Ρούλα Κορομηλά, κάθεται απέναντί της κρίνοντας τις εμφανίσεις της, εκείνη απαντά: «Οταν άκουσα ότι πρόκειται να συμμετάσχει στο team των κριτών χάρηκα πολύ και αποφάσισα να της τηλεφωνήσω. Καθώς όμως δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημο από το κανάλι, δεν σήκωσε η ίδια το τηλέφωνο αλλά κάποια βοηθός της η οποία μου είπε: “Λυπούμαστε, κυρία Τέτα, αλλά η Ρούλα ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τέτοια πράγματα. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε...”. Oταν την αντίκρισα στο πρώτο live συγκινήθηκα, γιατί σκέφτηκα πόσο περίεργα παιχνίδια παίζει η ζωή. Κάποτε ήμουν εγώ στα παρασκήνια και εκείνη στη σκηνή. Τώρα είμαι εγώ στη σκηνή κaι εκείνη, ένα από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα, στην κριτική επιτροπή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης