Οστεοπόρωση: Μάθε για τα 4 βήματα που υπόσχονται να σου αλλάξουν τη ζωή

osteo_girl

Οστεοπόρωση: Άν έχεις στόχο, μπορείς να ζήσεις καλύτερα - Όλα όσα δεν ήξερες μέχρι σήμερα

Τι νομίζεις ότι ξέρεις για την Οστεοπόρωση; Σίγουρα όχι το γεγονός ότι στην Ελλάδα περίπου 500.000 γυναίκες νοσούν, με μεγάλο ποσοστό - 3 από τις 4 γυναίκες ηλικίας 45-75 ετών - να μην έχουν μιλήσει ποτέ σε γιατρό για τη νόσο. Από τη δημοσιογραφική έρευνα προκύπτουν τα εξής σημαντικά στοιχεία.

Οι άνθρωποι που έρχονται face to face με την ασθένεια αφήνουν πολύτιμο χρόνο να περάσει, διότι, μεταξύ άλλων, δεν πονούν, δεν «τρέχουν» στον γιατρό για θεραπεία και δεν αναζητούν πρωτοπόρες μεθόδους για να την αντιμετωπίσουν, προσθέτοντας άλλο ένα οικονομικό «βαρίδι» στο σύστημα Υγείας. Και πώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός, ότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο protothema γιατροί εξειδικευμένοι στην οστεοπόρωση, οι Έλληνες, δέκα χρόνια πριν, έδειχναν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να θεραπευτούν, από ότι σήμερα. 

Η αλήθεια είναι μια. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην υγεία μας. Για να  βοηθήσει ο ασθενής κι άλλο το σώμα, πέρα από την αγωγή του γιατρού, ο στόχος είναι ένας! Ενδυνάμωση του μυοσκελετικού συστήματος, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά πόνους στη μέση, στην πλάτη και στις αρθρώσεις, προβλήματα ισορροπίας, αλλά και την κακή στάση του σώματος.

Αδιαμφισβήτητα, η οστεοπόρωση αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα συχνότερα συζητούμενα θέματα τόσο σε επιστημονικό όσο και σε κοινωνικο-οικονομικό πλαίσιο. 

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε για τα φάρμακα, τη συμβατική γυμναστική, την ειδική διατροφή κι εκεί έμπαινε μια τελεία. Εμείς κάναμε έρευνα για τις κορυφαίες στον κόσμο του «fitness» καινοτομίες, για μια καλή εκδοχή του εαυτού μας, στο σώμα, το πνεύμα και τις καθημερινές μας συνήθειες.

Εν έτει 2019, όπως καταγράφουν νέες μελέτες και χάριν των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας, η ζωή χιλιάδων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο που υποφέρουν από οστεοπόρωση ή βρίσκονται στα πρώτα στάδια της οστεοπενίας μπορεί να καλυτερέψει. Η επαναστατική μέθοδος Osteostrong  υπόσχεται όχι μόνο να φρενάρει τη νόσο, αλλά και να αναπλάσει την οστική και μυϊκή μάζα, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από τα χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα και τον πόνο που τα συνοδεύει. 

Πρόκειται για ένα σύστημα τεσσάρων ρομποτικών μηχανημάτων πρωτοποριακής τεχνολογίας (σύστημα SPECTRUM), το οποίο εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρωτόκολλο σωματικής ενδυνάμωσης που στοχεύει στο βασικό δομικό στοιχείο του ανθρώπινου σώματος: τον σκελετό.

osteo_photo


Ο νόμος της οστεογονικής φόρτισης ή νόμος του Wolff (από το όνομα του Γερμανού γιατρού Julius Wolff), απαντά στο ερώτημα πώς τα οστά προσαρμόζονται στην πίεση-φόρτιση που τους ασκείται. Εάν η φόρτιση-πίεση στα οστά αυξηθεί, τότε τα οστά αυτο-αναπλάθονται και με το πέρασμα του χρόνου γίνονται πιο δυνατά για να αντέχουν την φόρτιση-πίεση που τους ασκείται κάθε φορά. 

Τα κατάγματα μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε σημείο του σκελετού αλλά είναι περισσότερο συχνά στη σπονδυλική στήλη (46%), το ισχίο (16%) και τον καρπό (16%) (κάταγμα Colles).

This is OsteoStrong.  Strengthen Your Skeletal System.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Β

Έχει δοκιμάσει κάποιος τα μηχανήματα αυτά για να μας πει αν είδε βελτίωση;;;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pills

Η Ελλάδα, μαζί με τη Νότια Ιταλία και την Κροατία βρίσκονται μεταξύ των πρώτων ευρωπαϊκών κρατών με την υψηλότερη αντίσταση στο αντιβιοτικό κλαριθρομυκίνη, ενώ προβλέπεται ότι η χώρα μας μαζί με την Ιταλία θα είναι μεταξύ των χωρών-μελών της ΕΕ που έως το 2057 θα καταγράφουν τους περισσότερους θανάτους λόγω αντίστασης στα αντιβιοτικά