Προστατευτείτε από τις «λοιμώξεις» ενισχύοντας το… ανοσοποιητικό σας

Προστατευτείτε από τις «λοιμώξεις» ενισχύοντας το… ανοσοποιητικό σας

Ας μη ξεχάσουμε, ότι η διατήρηση της «κλασικής ρουτίνας» σωστού πλυσίματος των χεριών αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα πρόληψης

Καθώς οδεύουμε στα σκαλοπάτια του Χειμώνα, όλο και περισσότερο, οι γονείς ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους αλλά και τη δική τους.

Κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα μπορούσαμε να παραθέσουμε θα βοηθήσουν όλη την οικογένεια να αποκτήσει μία γερή άμυνα έναντι των λοιμώξεων και των εποχιακών ασθενειών με απλούς εναλλακτικούς τρόπους.

Ας μη ξεχάσουμε, ότι η διατήρηση της «κλασικής ρουτίνας» σωστού πλυσίματος των χεριών αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα πρόληψης σε συνδυασμό με το τακτικό εξαερισμό των χώρων. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού, όμως, είναι ο βασικότερος στόχος μας και αυτό επιτυγχάνεται με μία σειρά από διαδικασίες...

Αρχικά, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού επιτυγχάνεται με τη διατήρηση ενός σωστού και υγιεινού «διατροφολογικού»  προγράμματος.  Όσο κατάλληλα και σωστά να τρώμε, οι απαιτήσεις της σύγχρονής ζωής αλλά και η ίδια η ποιότητα των τροφών, αποτρέπουν την σωστή διανομή των θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που τα "συμπληρώματα αλλά & τα κατάλληλα βότανα" αποκαθιστούν τα κενά του οργανισμού και επιφέρουν την ενίσχυση αυτού.

Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός - Εναλλακτικών Θεραπειών - όπως: η διατήρηση Θετικής Ψυχολογίας με τεχνικές «διαχείρισης άγχους & θυμού» σε συνδυασμό με την «επανεκπαίδευση του τρόπου σκέψης» και τον «οικογενειακό διαλογισμό» ~ βοηθούν στην ποιοτικότερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας αλλά και στην ψυχική ηρεμία αυτών.

Η θεραπευτική Yoga, τέλος, επιφέρει την σωματική ισορροπία και ενισχύει... το κυκλοφορικό σύστημα ώστε να μεταφερθούν και να διανεμηθούν όλα τα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό κατάλληλα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.kontasou.com

ΣΧΟΛΙΑ (2)

οτι θελεις

Δηλαδή περιμένεις από το συντάκτη να σου δώσει προληπτική αγωγή::: Δε μιλάς καλύτερα με το γιατρό η το φαρμακοποιό σου φίλε ότι να ναι ???

Ότι να ναι

Τι light γενικοαρλουμπολογο άρθρο βρε παιδιά . Αφού προσεγγίζεται ένα θέμα κάντε το όπως πρέπει. Εμβόλια? αγωγη? Ηλικίες?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fast_food

Σε σχέση με τις γυναίκες που ποτέ ή σπάνια έτρωγαν πρόχειρο φαγητό από ταχυφαγείο (μπέργκερ, πίτσες, σνακ κ.α), όσες το έκαναν τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα, χρειάστηκαν κατά μέσο όρο ένα μήνα παραπάνω για να μείνουν έγκυες

1
baked-2313462_1920

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να κόβεις εντελώς όλους τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σου αλλά να τους περιορίζεις ή να τους αντικαθιστάς με πιο υγιεινές εκδοχές τους