Οι κούκλες του σεξ μπορούν να γίνουν φονικά όπλα προειδοποιούν οι ειδικοί

Οι κούκλες του σεξ μπορούν να γίνουν φονικά όπλα προειδοποιούν οι ειδικοί

Όπως εξηγούν οι κίνδυνοι θα αυξάνονται όσο αυτές οι κούκλες θα συνδέονται στο διαδίκτυο και έτσι θα εκτίθενται στους χάκερ

Οι κούκλες του σεξ μπορούν να γίνουν φονικά όπλα προειδοποιούν οι ειδικοί
Έναν απρόσμενο κίνδυνο αντιμετωπίζουν εν αγνοία τους όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικές κούκλες του σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς.

Όπως εξηγούν τα ρομπότ μπορεί να εξελιχθούν σε φονικές μηχανές αν πέσουν θύματα επιθέσεων από χάκερ.

Σύμφωνα με τον Νικ Πάτερσον από το πανεπιστήμιο της Βικτόρια στην Αυστραλία, το hacking σε ένα τέτοιο ρομπότ είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι σε συσκευές όπως τα smartphones ή τα PC.

Κλείσιμο
Έτσι οι χάκερ θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον έλεγχο των αρθρώσεων οδηγώντας τις κούκλες του σεξ στο να πάρουν μαχαίρια ή άλλα φονικά αντικείμενα και να επιτεθούν στα ανυποψίαστα θύματά τους.

«Το τελευταίο που θα ήθελε κανείς είναι ένας χάκερ να έχει έλεγχο του ρομπότ που χρησιμοποιεί για την ερωτική του απόλαυση» λέει ο Πάτερσον.

Όπως εξηγεί οι κίνδυνοι θα αυξάνονται όσο αυτές οι κούκλες θα συνδέονται στο διαδίκτυο και έτσι θα εκτίθενται στους χάκερ.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα επόμενα δέκα χρόνια τα ρομπότ του σεξ θα αποκτήσουν ακόμα πιο ρεαλιστική μορφή και θα γίνουν κοινά στη χρήση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης