Θέμα... ηλικίας η αποτρίχωση του επίμαχου σημείου στις γυναίκες

Θέμα... ηλικίας η αποτρίχωση του επίμαχου σημείου στις γυναίκες

Δείτε ποια είναι τα πιο δημοφιλή στιλ αποτρίχωσης ανάλογα με την ηλικία, σε άνδρες και γυναίκες

Θέμα... ηλικίας η αποτρίχωση του επίμαχου σημείου στις γυναίκες
Σχεδόν οι μισές γυναίκες κάτω των 30 αφαιρούν όλες τις τρίχες στο εφήβαιο τους και η πλειοψηφία των ανδρών «κουρεύουν» τις δικές τους, αποκαλύπτει νέα έρευνα την οποία διεξήγαγε η εταιρεία YouGov για το περιοδικό Cosmopolitan.

Σύμφωνα με την έρευνα, το πιο δημοφιλές στιλ αποτρίχωσης για την περιοχή του μπικίνι στις νεαρές ηλικίες είναι πλέον το «full hollywood», το οποίο αφαιρεί κάθε ίχνος τρίχας από το εν λόγω σημείο. Συγκεκριμένα, το ποσοστό των γυναικών που κάτω από τα τριάντα που επιλέγουν αυτό  το στιλ αποτρίχωσης αγγίζει το 47%, παρόλο που μόλις το 30% των ερωτηθέντων της ίδιας ηλικίας θεωρούν τη συγκεκριμένη μέθοδο ενδεδειγμένη.

Στην ηλικιακή κατηγορία των 30 και άνω, η πιο δημοφιλής μέθοδος αποτρίχωσης είναι η «κλασική γραμμή του μπικίνι», που αφαιρεί μερικές τρίχες αλλά αφήνει απείραχτη την πλειοψηφία τους.

Κλείσιμο
Ομοίως, οι γυναίκες κάτω των 30 που αφαιρούν (με ξύρισμα ή άλλη μέθοδο αποτρίχωσης) τις τρίχες από τις μασχάλες τους φτάνουν το 93%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις μεγαλύτερες ηλικίες είναι αρκετά χαμηλότερο (80%).

Όσο για τους άνδρες, η έρευνα του Cosmopolitan αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των μικρών ηλικιών είτε «ψαλιδίζουν» (45%) είτε αφαιρούν τελείως (11%) τις τρίχες στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, με το αντίστοιχο ποσοστό να πέφτει στο 37% στις ηλικίες άνω των 30.

Τέλος, η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών άνω των 65 πιστεύει ότι οι άνδρες πρέπει να αφήνουν τελείως ήσυχη την συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης