Ασφαλιστικά πακέτα: Με ποια προγράμματα μπορείτε να κάνετε εξετάσεις

Ασφαλιστικά πακέτα: Με ποια προγράμματα μπορείτε να κάνετε εξετάσεις

Οι διαγνωστικές εξετάσεις είτε ως μέρος ενός εξωνοσοκομειακού προγράμματος είτε αυτόνομα, λειτουργούν σαν δίχτυ ασφαλείας, προστασίας και πρόληψης για τους ασφαλισμένους

ezgif_com-webp-to-jpg__89_
Είναι αλήθεια πως όλοι έχουμε πρόσβαση σε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας. Κοινό μυστικό όμως, αποτελεί το γεγονός ότι αν μας προκύψει κάποιο αιφνίδιο περιστατικό όπως μια ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα, η πρώτη μας σκέψη είναι να αποταθούμε στον ιδιωτικό τομέα έτσι ώστε να αποφύγουμε ουρές και μεγάλες αναμονές.

Γεγονός είναι πως το σύστημα υγείας μας στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες που είναι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και η νοσοκομειακή περίθαλψη. Στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας περιλαμβάνονται υπηρεσίες και παροχές που έχουν σαν σκοπό να προάγουν και να προστατέψουν την υγεία του ασφαλισμένου ή/και των αγαπημένων του προσώπων διαμέσου των διαγνωστικών εξετάσεων.

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και δωρεάν προληπτικοί και προγεννητικό έλεγχοι βάσει των όρων του συμβολαίου, παρέχουν την αναγκαία ασφάλεια σε κάθε ασφαλισμένο για την κατάσταση της υγείας του.



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης