ΕΣΥ: 23 προτάσεις για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών

ΕΣΥ: 23 προτάσεις για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών

Ο κ. Κώστας Αθανασάκης παρουσίασε προτάσεις οι οποίες προέκυψαν βάσει μελέτης η οποία ανέλυσε σειρά σημαντικών στοιχείων, με τη συμμετοχής επιστημόνων από τον χώρο της πολιτικής υγείας και όχι μόνο, ώστε να καταστεί το ΕΣΥ βιώσιμο και ανθεκτικό

221213220726_healthcare5
Το στρατηγικό πλαίσιο για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου και ανθεκτικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), παρουσίασε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του «Πανελλήνιου Συνέδριου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2022», ο Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας και Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Κώστας Αθανασάκης.

Ο κ. Αθανασάκης στη συνεδρία η οποία ακολούθησε την Τελετή Έναρξης του συνεδρίου με τίτλο: «Διαμορφώνοντας τα συστήματα υγείας του μέλλοντος: παρουσίαση της ελληνικής μελέτης του Partnership for Health System Sustainability and Resilience -PHSSR», παρουσίασε 23 προτάσεις οι οποίες προέκυψαν με βάση μελέτη η οποία ανέλυσε μια σειρά σημαντικών στοιχείων, με τη συμμετοχής πολλών επιστημόνων οι οποίοι ασχολούνται με το χώρο της πολιτικής υγείας και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης