Μυική ενδυνάμωση: 6 ασκήσεις για super δυνατό σώμα σε 9′

Μυική ενδυνάμωση: 6 ασκήσεις για super δυνατό σώμα σε 9′

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις αθλητικές σας ικανότητες, η προπόνηση ενδυνάμωσης είναι το μυστικό που διασφαλίζει ευεξία, κινητικότητα, καλύτερες επιδόσεις και φυσική κατάσταση. Για να τα πετύχετε όλα αυτά αρκούν εννέα λεπτά κάνοντας το πρόγρμμα που προτείνει η personal trainer Σοφία Περδίκη

220322151529_perdiki32
*Γράφει η personal trainer κ. Σοφία Περδίκη

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις αθλητικές σας ικανότητες, η προπόνηση δύναμης είναι το κλειδί για την ευεξία σας, την κινητικότητα, την βελτίωση της απόδοσης και της φυσικής σας κατάστασης. Οποιοδήποτε και να είναι το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, μπορείτε και πρέπει να κάνετε προπονήσεις ενδυνάμωσης.

Δε χρειάζεται να σπαταλήσετε άπειρες ώρες στο γυμναστήριο για να δείτε αποτελέσματα. Θα σας δείξω μια βασική προπόνηση δύναμης που μπορείτε να την κάνετε οπουδήποτε. Θα χρειαστούν μόνο εννέα λεπτά άσκησης για να ολοκληρώσετε μια προπόνηση ενδυνάμωσης για ολόκληρο το σώμα. Βάλτε αθλητικά και πάμε.

Οι παρακάτω έξι κινήσεις είναι ασκήσεις ενδυνάμωσης που μπορεί να έχετε ξαναδεί. Από μόνες τους, δουλεύουν μια μυϊκή ομάδα, αλλά όλες μαζί ένα λεπτό η καθεμία, γίνονται μια πλήρης προπόνηση για ολόκληρο το σώμα.

Κλείσιμο
Μια ολοκληρωμένη προπόνηση 9 λεπτών είναι αρκετή. Κάντε αυτή την προπόνηση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για μέγιστα αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης