Στήθος: Ποιες επεμβάσεις καλύπτουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια

Στήθος: Ποιες επεμβάσεις καλύπτουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια

Ένα μεγάλο στήθος μπορεί να είναι πρόβλημα για τη γυναίκα. Οι παθήσεις στήθους αφορούν και τους άνδρες. Πώς μπορούν να βοηθήσουν τα ατομικά ασφαλιστήρια υγείας σε αυτές τις περιπτώσεις; Διαβάστε εδώ

210309161013_surgery
Το εντυπωσιακά πλούσιο στήθος μπορεί να είναι εντυπωσιακό στα μάτια του άνδρα, ένα μεγάλο ωστόσο βάρος για τη γυναίκα που το διαθέτει και η οποία έρχεται αντιμέτωπη με αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα, από τη δυσκολία εύρεσης εσωρούχων έως πόνους στη μέση και την πλάτη, κύφωση και δυσκολία ανίσχνευσης εξαλλαγών (καρκινογενέσεις) στον μαζικό αδένα κατά τη μαστογραφία ή το υπερηχογράφημα.

Από την άλλη, το διογκωμένο στήθος στον άνδρα είτε λόγω συσσώρευσης λίπους (ψευδογυναικομαστία) είτε λόγω υπερτροφίας του αδένα του μαστού (γυναικομαστία), αποτελεί θέμα ταμπού που συχνά τον αποτρέπει από δραστηριότητες όπως μπάνια σε πολυσύχναστες πλαζ και, στο χειρότερο σενάριο, καθυστερεί την προσέλευσή του στον εξειδικευμένο μαστολόγο και κατά συνέπεια τη διάγνωσή του με καρκίνο του μαστού, σπάνια περίπτωση μεν, ιδιαίτερα επικίνυνη δε λόγω της επιθετικότητάς του.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης