Ατυχήματα: Η έξυπνη κίνηση που προστατεύει τους μαθητές

Ατυχήματα: Η έξυπνη κίνηση που προστατεύει τους μαθητές

Τα σχολεία δεν θα μείνουν για πάντα κλειστά και όταν οι μικροί μαθητές επιστρέψουν θα θέλουν να εκτονώσουν την ενέργειά τους. Ωστόσο τα ατυχήματα καραδοκούν. Η ιδιωτική ασφάλιση έχει μια πρόταση για την κάλυψη των μικρών μαθητών με ελάχιστο κόστος

200915105408_school_us_pandemic
Μπορεί η πανδημία να έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα μακριά τα παιδιά από το σχολείο, είναι, ωστόσο, θέμα χρόνου προκειμένου αυτά να επιστρέψουν και πάλι στην… δράση. Δεδομένου δε, ότι έχουν μεσολαβήσει διαδοχικά lockdowns, στη διάρκεια των οποίων δεν είχαν την ευκαιρία να διοχετεύσουν την ενέργειά τους, ο κίνδυνος να υπάρξει κάποιο ατύχημα μεγαλώνει. Προς αυτή την κατεύθυνση δεν είναι λίγοι οι γονείς που, σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, οι οποίοι, όμως, φέρουν νομική υπόσταση ή ακόμη και τις δημοτικές αρχές, στρέφονται στην ιδιωτική ασφάλιση για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των παιδιών τους για συμβάντα εντός σχολείου.

«Με το πρόγραμμα ‘Ασφάλιση ατυχημάτων για το παιδί στο σχολείο’ δίνουμε την δυνατότητα στους γονείς περίπου 4.500 μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού, να γλυτώσουν το άγχος και την αγωνία που βιώνουν κατά την πολύωρη αναμονή σε επείγοντα νοσοκομείου, τα έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων και αποκατάστασης κ.λπ. σε περίπτωση ατυχήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης