LIVE

Κορωνοϊός

Ακμή: Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να τρώμε για να ηρεμήσει το δέρμα

200611171546_acne-1280x720

Αν υποφέρετε ακμή και πιστεύετε ότι η σοκολάτα, τα γλυκά, τα γαλακτοκομικά και άλλα λιπαρά τρόφιμα επιδεινώνουν το πρόβλημα – ακόμα και αν ο γιατρός σας υποστηρίζει ότι όλα αυτά είναι στο κεφάλι σας – μπορείτε να αισθανθείτε δικαιωμένοι

Η κατανάλωση γάλακτος, ζαχαρούχων ροφημάτων και λιπαρών τροφίμων φαίνεται πως σχετίζεται πράγματι με την έξαρση της ακμής, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε περίπου 25.000 Γάλλους ενηλίκους και δημοσιεύθηκε στο JAMA Dermatology.

«Πρόκειται για μια σημαντική μελέτη που προστίθεται στον όγκο των ενδείξεων που υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες μπορεί να περιλαμβάνονται στους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην ακμή σε κάποια άτομα. Η παρούσα μελέτη υποστηρίζει αυτό τον συσχετισμό, με την ισχυρότερη σύνδεση να εντοπίζεται ανάμεσα στην ακμή και την κατανάλωση λιπαρών και σακχαρούχων προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης