Μολδαβία: Ο σκύλος της Μάγια Σάντου δάγκωσε στο χέρι τον πρόεδρο της Αυστρίας - Δείτε βίντεο

Μολδαβία: Ο σκύλος της Μάγια Σάντου δάγκωσε στο χέρι τον πρόεδρο της Αυστρίας - Δείτε βίντεο

Σε συνάντηση που είχε αργότερα με τον πρόεδρο της βουλής της Μολδαβίας, ο Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν εμφανίστηκε με επίδεσμο στο τραυματισμένο χέρι του

MixCollage-17-Nov-2023-02-07-AM-8586
Κάτι απρόσμενο σημάδεψε την επίσκεψη του προέδρου της Αυστρίας Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν στη Μολδαβία, αφού τον δάγκωσε ο σκύλος της Μολδαβής ομολόγου του.

Οι δύο ηγέτες απολάμβαναν έναν περίπατο στον κήπο της προεδρικής κατοικίας στο Κισινάου όταν ο Αυστριακός πρόεδρος επιχείρησε να χαϊδέψει τον σκύλο της Μολδαβής προέδρου που κρατούσε ένας άντρας της ασφάλειας.



Κλείσιμο
Ο Κόντρουτς –όπως είναι το όνομα του σκύλου της προέδρου της Μολδαβίας– αντέδρασε και δάγκωσε το χέρι του υψηλού προσκεκλημένου.

Η Μολδαβή πρόεδρος Μάγια Σάντου ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστριακό ομόλογό της για το ατυχές περιστατικό, εκτιμώντας πως ο σκύλος είχε τρομάξει από την παρουσία ξένων προσώπων.



Σε συνάντηση που είχε αργότερα με τον πρόεδρο της βουλής, ο Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν εμφανίστηκε με επίδεσμο στο τραυματισμένο χέρι του.

Η Μάγια Σάντου υποδέχθηκε στο Κισινάου τους προέδρους της Αυστρίας και της Σλοβενίας για συνομιλίες σχετικά με την διαδικασία ένταξης της Μολδαβίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.



Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: «Θέλω να τον σκοτώσουν» λέει η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον θάνατο του γιου της

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός της Γάζας και πώς απέδρασε από την κόλαση του πολέμου

Γερμανία: «Αστακός» το Βερολίνο για την αυριανή επίσκεψη Ερντογάν, την πρώτη μετά το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης