Στη σύλληψη Βρετανών, Αμερικανών και Αυστραλών τουριστών που συμμετείχαν σε πάρτι με ναρκωτικά παραβιάζοντας και τους κανόνες περιορισμού λόγω κορωνοϊού προχώρησε η αστυνομία στην Ταϊλάνδη.
Συνολικά συνελήφθησαν εννέα τουρίστες και πέντε Ταϊλανδές για τη συμμετοχή τους στο πάρτι στην πόλη Πουκέ το βράδυ της Τετάρτης.
Στις φωτογραφίες και το βίντεο φαίνονται οι Ταϊλανδές να φορούν σέξι μπικίνι και οι άνδρες να φορούν μαγιό.
Στην έφοδο στο διαμέρισμα στο οποίο διεξήχθη το παράνομο πάρτι εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.
Τους τουρίστες και τις Ταϊλανδές πρόδωσαν κάτοικοι της περιοχής που ενοχλήθηκαν από τον θόρυβο που έκαναν.
Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι στην Ταϊλάνδη έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.
«Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβίαση των κανόνων έκτακτης ανάγκης και απαγόρευση συγκέντρωσης μεγάλων αριθμών ανθρώπων σε μικρούς χώρους» εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Το Πουκέ είναι η τέταρτη πιο μολυσμένη περιοχή με κορωνοϊό στην Ταϊλάνδη με 71 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Δείτε βίντεο: Ταϊλάνδη: Τουρίστες έγιναν τσακωτοί σε πάρτι με ναρκωτικά παρά την καραντίνα
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη