Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Μέσω τηλεδιάσκεψης η Σύνοδος των G7
Ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε 31 ανθρώπους στις ΗΠΑ, όπου έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.000 κρούσματα
Η προσεχής σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της Ομάδας των 7 (G7) που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί αργότερα αυτόν τον μήνα στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ, θα γίνει τελικά μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω του κινδύνου εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.
«Για προληπτικούς λόγους, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να οργανώσουν την υπουργική σύνοδο μέσω βιντεοδιάσκεψης», ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μόργκαν Όρταγκους.
Η σύνοδος των επτά πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Καναδάς, Βρετανία και Ιαπωνία) ήταν προγραμματισμένη για τις 24 και 25 Μαρτίου. Ο στόχος της ήταν να προετοιμαστεί η σύνοδος κορυφής της G7, της οποίας θα προεδρεύσει ο Ντόναλντ Τραμπ, τον προσεχή Ιούνιο στο Καμπ Ντέιβιντ.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για αυτήν την «εικονική σύνοδο».
Ο κορωνοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε 31 ανθρώπους στις ΗΠΑ, όπου έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.000 κρούσματα.
Με λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε κατοικίας, η προστασία του σπιτιού γίνεται πιο ευέλικτη, πιο ολοκληρωμένη και πιο απλή με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας της Eurolife FFH.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.