Τραμπ: Συζητά με παραγωγούς ριάλιτι ο πρόεδρος των ΗΠΑ - Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Τραμπ: Συζητά με παραγωγούς ριάλιτι ο πρόεδρος των ΗΠΑ - Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Θα κάνει ξανά ριάλιτι ο Ντόναλντ Τραμπ; - Συζητά με τους παραγωγούς του ριάλιτι «The Apprentice»

the-apprentice-donald-trump
Στα τηλεοπτικά πλατό είναι μάλλον το... μέλλον του Ντόναλντ Τραμπ καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του ριάλιτι «The Apprentice» («Ο Μαθητευόμενος»).

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι, αφού ολοκληρώσει και τη δεύτερη και τελευταία θητεία του στον Λευκό Οίκο, εάν βεβαίως επανεκλεγεί το 2020, o Aμερικανός δισεκατομμυριούχος θα επιστρέψει στα παλιά του... λημέρια. Προτού διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου, ήταν ο οικοδεσπότης του επιτυχημένου αμερικανικού τηλεοπτικού σόου «The Apprentice».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Τραμπ λαχταρά να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον δημιουργό του ριάλιτι «Τhe Apprentice», Μαρκ Μπέρνετ, προκειμένου οι δύο άνδρες να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα ξαναγυρίσει στη «μικρή οθόνη» μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

Donald Trump May Return To "The Apprentice" After Presidency Ends


Κλείσιμο
Μία από τις ιδέες που έχει πέσει στο... τραπέζι συνδυάζει τη ζωή του Τραμπ στον Λευκό Οίκο με το reality, υπό τον τίτλο: «The Apprentice: White House». Αυτό θα ήταν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με πολιτικό περιεχόμενο όπου θα βασιζόταν στις ημέρες και τα έργα του Τραμπ, ως πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Μαρκ Μπέρνετ έσπευσε να διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Τραμπ τότε ως επιτυχημένος επιχειρηματίας είχε απέναντί του διαφόρους υποψήφιους managers από τους οποίους έπαιρνε συνέντευξη. Όσοι δεν του έκαναν τους απέλυε...

Κι όταν εξελέγη στην προεδρία των ΗΠΑ, o διάδοχός του στο επιτυχημένο ριάλιτι ήταν ο αυστριακής καταγωγής «Εξολοθρευτής», Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης