Τέσσερις Ινδοί εργάτες έχασαν τη ζωή τους σήμερα στην Ιταλία, όταν εγκλωβίστηκαν μέσα σε μια δεξαμενή υδαρούς κοπριάς, σε ένα αγρόκτημα εκτροφής αγελάδων κοντά στην Παβία, όπως ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Οι τοπικές δικαστικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σύμφωνα με το πρακτορείο Agi.
Οι αρχές εκτιμούν ότι ο ένας από τους άνδρες εγκλωβίστηκε μέσα στη στέρνα και οι άλλοι τρεις πέθαναν στην προσπάθειά τους να τον σώσουν.
Τα θύματα ήταν δύο αδελφοί ηλικίας 48 και 45 ετών, οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος και δύο υπάλληλοί τους, 28 και 29 ετών, όλοι τους ινδικής καταγωγής.
Συγγενείς τους, ανήσυχοι επειδή δεν είχαν νέα τους, πήγαν στη φάρμα και έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη: είδαν ένα πτώμα να πλέει στην επιφάνεια της στέρνας. Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο, δυσκολεύτηκαν πολύ να βγάλουν τα τρία άλλα πτώματα.
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.