ΗΠΑ: Θα σκεφτούμε επαναφορά της Τουρκίας στα F-35 εάν εγκαταλείψει τα S-400
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατεύθυνση της Άγκυρας - «Η Τουρκία είναι σπουδαίος σύμμαχος και θα ήλπιζα να επιστρέψουν στη δική μας κατεύθυνση»
Την απαλλαγή της Τουρκίας από τους ρωσικούς S-400 θέτει ως προϋπόθεση η Ουάσινγκτον για να υπάρξει επαναφορά στο πρόγραμμα των F-35.
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Μαρκ Έσπερ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η Τουρκία είναι σπουδαίος σύμμαχος και θα ήλπιζε ότι θα επιστρέψουν στην κατεύθυνση του ΝΑΤΟ.
Ερωτηθείς μάλιστα για το ενδεχόμενο να υπάρξει επιστροφή της Άγκυρας στο πρόγραμμα των υπερσύγχρονων μαχητικώνF-35, ο Έσπερ ανέφερε: «Θα έπρεπε να απαλλαγούν από τους S-400 και μετά να το σκεφτούμε».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.