Λονδίνο: Δυο μεγάλες και δύσκολες επεμβάσεις έκανε ο 6χρονος που έπεσε από την Tate

Λονδίνο: Δυο μεγάλες και δύσκολες επεμβάσεις έκανε ο 6χρονος που έπεσε από την Tate

Το παιδί, με καταγωγή από τη Γαλλία, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη, μεταξύ άλλων - Online σελίδα για συγκέντρωση δωρεών έχουν ανοίξει οι γονείς του

tate_boy
«Δύο μεγάλες σε διάρκεια και αρκετά δύσκολες επεμβάσεις» έκανε το 6χρονο αγόρι που έπεσε από τον 10ο στον 5ο όροφο της πινακοθήκης του Λονδίνου, Tate Modern, δήλωσαν οι γονείς του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως το πλήρες εύρος των τραυματισμών του δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Το παιδί, με καταγωγή από τη Γαλλία, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη, μεταξύ άλλων, όταν ένα 17χρονο αγόρι το έσπρωξε από μια πλατφόρμα προβολής της πινακοθήκης, στις 4 Αυγούστου.

Οι γονείς του μικρού αγοριού άνοιξαν, μάλιστα, μια online σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αποκατάστασης και έχουν λάβει δωρεές ύψους, σχεδόν, 45.000 λιρών.

«Ο γιος μας έχει ήδη υποβληθεί σε δύο μακράς διάρκειας και δύσκολες επιχειρήσεις. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε την πλήρη έκταση και τη σοβαρότητα των τραυματισμών του. Είναι ζωντανός, αγωνίζεται με όλη του τη δύναμη και παραμένουμε αισιόδοξοι» ανέφεραν σε δήλωσή τους.

Σημειώνεται πως ο έφηβος που έσπρωξε τον 6χρονο Γάλλο, έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η δική του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2020.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης