Βρετανία: Του χρόνου δικάζεται ο 17χρονος που έσπρωξε τον 6χρονο στην πινακοθήκη Tate

Βρετανία: Του χρόνου δικάζεται ο 17χρονος που έσπρωξε τον 6χρονο στην πινακοθήκη Tate

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας ο έφηβος -  Θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με τον συνήγορό του

tate_paidi
Ο 17χρονος Βρετανός, που κατηγορείται ότι έσπρωξε ένα 6χρονο αγοράκι από τη Γαλλία από τον 10ο όροφο της πινακοθήκης Tate Modern στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του, θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έγινε γνωστό την Πέμπτη από τον συνήγορό του, ενώπιον του Κακουργιοδικείου του Λονδίνου, το οποίο ανακοίνωσε ότι η δίκη του θα διεξαχθεί τον επόμενο χρόνο.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ο έφηβος εμφανίστηκε, σε μια σύντομη διαδικασία στο δικαστήριο, απαθής, με τα μαλλιά του κοντά και με γένια, φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι. Δεν μίλησε παρά μόνο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του. Αυτή τη στιγμή παραμένει προφυλακισμένος σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων.

Η ημερομηνία της δίκης ορίστηκε για την 3η Φεβρουαρίου του 2020 με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες.

Το παιδί, το οποίο επισκεπτόταν το Λονδίνο με την οικογένειά του, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, αφού έπεσε από τον 10ο όροφο του μουσείου μοντέρνας τέχνης στη στέγη του πέμπτου ορόφου, 30 μέτρα χαμηλότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης