Ούτε στις ταινίες: Πώς μία πρόταση γάμου έγινε εφιάλτης, όταν το μονόπετρο έπεσε σε υπόνομο

Ούτε στις ταινίες: Πώς μία πρόταση γάμου έγινε εφιάλτης, όταν το μονόπετρο έπεσε σε υπόνομο

Το δαχτυλίδι γλίστρισε από το δάχτυλο  της κοπέλας και κατέληξε σε υπόνομο - Βρέθηκε από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, αλλά το ζευγάρι είχε φύγει για τη Βρετανία - Χάρη στο Twitter κατάφεραν να τους εντοπίσουν

joohn
Θα μπορούσε να είναι σενάριο μίας ρομαντικής κωμωδίας, ωστόσο συνέβη στην πραγματικότητα. Μία ρομαντική πρόταση γάμου στην Times Square της Νέας Υόρκης την Παρασκευή μετατράπηκε σε... εφιάλτη για ένα ζευγάρι Βρετανών. Εκείνη είπε το μεγάλο «ναι», αλλά λογάριασε χωρίς το... δαχτυλίδι που κατέληξε σε υπόνομο.

Ο Τζον Ντρέναν έκανε πρόταση γάμου στο Σέντραλ Παρκ στην αγαπημένη του Ντανιέλα, όμως ενώ περπατούσαν στην Times Square, το μονόπετρο -που μάλλον της ήταν μεγάλο- γλίστρισε από το δάχτυλο της κοπέλας και έπεσε μέσα από τη σχάρα.

Το σκηνικό κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος και άρχισε ένα «κυνηγητό» για το μυστηριώδες ζευγάρι, αφού τελικά το δαχτυλίδι βρέθηκε από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφρε ότι κατάφερε να ταυτοποιήσει και να εντοπίσει το ζευγάρι, όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Τζον και η Ντανιέλα βρίσκονταν ήδη στο αεροπλάνο της επιστροφής στη Βρετανία.

Στα πλάνα από τις κάμερες το ζευγάρι φαίνεται να έχει ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο και να κοιτάζει μέσα από τη σχάρα προσπαθώντας να εντοπίσει πού βρίσκεται το κόσμημα. Τελικά, έφυγαν με άδεια χέρια, ωστόσο μίλησαν σε αστυνομικούς και τους εξήγησαν τι συνέβη.

Με το φως της ημέρας, το πρωί του Σαββάτου, οι αστνυομικοί κατάφεραν να το «ψαρέψουν» και να το καθαρίσουν. Βέβαια, ο Τζον αγόρασε ένα δεύτερο μονόπετρο για την αγαπημένη του από κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης προτού πετάξουν για τη Βρετανία.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοινώνοντας μέσω Twitter ότι το δαχτυλίδι βρέθηκε, δεν παρέλειψε να «πειράξει» τον Τζον γράφοντας χαρακητριστικά: «Καταζητείται ότι πέταξε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στην @TimesSquareNYC!. Είπε ναι κ ι εκείνος ενθουσιάστηκε τόσο που πέταξε το δαχτυλίδι στη σχάρα. Οι αστυνομικοί μας το έσωσαν και θα ήθελαν να το επιστρέψουν στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να τους βρούμε;»

Ωστόσο, στη συνέχεια σε άλλο μήνυμα ζητήθηκε η βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου, καθώς το ζευγάρι δεν είχε βρεθεί, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα φωτογραφίες του, καλώντας όποιον είχε οποιαδήποτε πληροφορία να τηλεφωνήσει στις Αρχές.

Κλείσιμο
Η έκκληση της αστυνομίας έγινε αμέσως viral και πάνω από 3 εκατ. άνθρωποι είδαν το βίντε μέσα σε 24 ώρες. Τελικά, εντοπίστηκαν και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να επιστραφεί το δαχτυλίδι.

Ο Τζον πανευτυχής ευχαρίστησε τους νεοϋρκέζους αστυνομικούς που βρήκαν το μονόπετρο, μη μπορώντας ακόμη να το πιστέψει! Την ίδια στιγμή και η αστυνομία της Νέας Υόρκης ευχαρίστησε το Twitter για την πολύτιμη βοήθειά του στον εντοπισμό του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης