«Ξεγυμνώνεται» ο Κάβανο: Δεν είχα κάνει σεξ ούτε στο Λύκειο ούτε στο Κολέγιο

«Ξεγυμνώνεται» ο Κάβανο: Δεν είχα κάνει σεξ ούτε στο Λύκειο ούτε στο Κολέγιο

Σε συνέντευξη του στο δίκτυο «Fox News», ο Αμερικανός δικαστής, Μπρετ Κάβανο, επιχείρησε να βγάλει από πάνω του τη... ρετσινιά που του κόλλησαν τρεις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

kav__9
«Ήμουν παρθένος στο Λύκειο και το Κολέγιο...».

Σε μία προσπάθεια να φανεί όσο πιο πειστικός γίνεται, ο Ρεπουμπλικανός δικαστής Μπρετ Κάβανο, «κολλητός» του Τραμπ, επιχείρησε να βγάλει από πάνω του τη... ρετσινιά που του κόλλησαν τρεις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «FOX News κι έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, ο υποψήφιος για το Ανώτατο Δικαστήριο αποκάλυψε ότι ήταν «παρθένος» για πολλά χρόνια μετά το σχολείο κι ότι δεν έχει αγγίξει καμία γυναίκα από αυτές που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι κατηγορίες αυτές αναμένεται να βυθίσουν στην αβεβαιότητα την υποψηφιότητα του συντηρητικού δικαστή, ο οποίος επιχείρησε να αναστρέψει το δυσμενές σε βάρος του κλίμα τονίζοντας ότι δεν θα αφήσει «ψεύτικες κατηγορίες» να μπουν εμπόδιο στην καριέρα του.

Η ύπαρξη της τρίτης γυναίκας, η οποία προτίθεται να καταγγείλει δημοσίως τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Κάβανο, έφερε στο φως ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι. Σύμφωνα με τον Αβενάτι, η γυναίκα ζήτησε από μόνο της να καταθέσει σε δικαστική επιτροπή πριν από την ακρόαση της Πέμπτης στη Γερουσία, όπου η πρώτη καταγγέλλουσα, καθηγήτρια Ψυχολογίας Κριστίν Φορντ, θα καταθέσει την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ όταν ήταν μαθητές Λυκείου.Μία δεύτερη γυναίκα, η Ντέμπορα Ραμίρεζ κατήγγειλε, επίσης, την Κυριακή την άσεμνη συμπεριφορά του δικαστή, όταν ήταν ακόμη πρωτοετής φοιτητής στο Γέιλ.

Με τους Ρεπουμπλικάνους να αγωνίζονται για να διασφαλίσουν την υποψηφιότητα του Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο, ένας από τους παλιούς του φίλους,to πρωτοκλασάτο στέλεχος της συντηρητικής πτέρυγας των Ρεπουμπλικανών, Τεντ Κρουζ, δέχτηκε πριν από λίγες ώρες επίθεση από ομάδα διαδηλωτών ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην Ουάσινγκτον.

«Οι φασίστες δεν είναι ευπρόσδεκτοι», φώναζαν οι διαδηλωτές την ώρα που ο Κρουζ είχε παραγγείλει για να δειπνήσει με την σύζυγό του.

Ο Κρουζ δεν μπήκε τυχαία στο «μάτι» των διαδηλωτών. Κάβανο και Κρουζ είναι φίλοι επί 20 συναπτά έτη. Μάλιστα στην επιτροπή του Κογκρέσου όπου θα καταθέσει ο Κάβανο, ο Κρουζ είναι μέλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης