Ιταλία: Εντολή κατάσχεσης 49 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Λέγκα

salvini__7_

Η κατάσχεση επιβλήθηκε λόγω απάτης στην κάλυψη προεκλογικών δαπανών την περίοδο 2008-2010 – Για έρευνα με πολιτικό σκοπιμότητα κάνει λόγο ο Σαλβίνι 

Εντολή κατάσχεσης 49 εκατ. ευρώ από τη Λέγκα επιβεβαίωσε ότι έδωσε η ιταλική δικαιοσύνη, σε μια περίοδο που το αντιμεταναστευτικό κόμμα και εταίρος της κυβέρνησης βλέπει τα ποσοστά του να εκτινάσσονται στις δημοσκοπήσεις.

Η κατάσχεση οφείλεται σε απάτη που διαπιστώθηκε στη διαχείριση της κάλυψης προεκλογικών δαπανών κατά την περίοδο 2008 -2010. Πάντως, τη συγκεκριμένη περίοδο, στην ηγεσία του κόμματος δεν βρισκόταν ο Ματτέο Σαλβίνι, αλλά ο πρώην γραμματέας Ουμπέρτο Μπόσι.

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, η δικαιοσύνη έχει εντοπίσει και έχει προχωρήσει στην κατάσχεση 3 εκατ. ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κομματικά ταμεία έχουν άλλα 5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο νυν γραμματέας της Λέγκα, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι έχει δηλώσει κατ΄επανάληψη ότι θεωρεί πως πρόκειται για δικαστική έρευνα με πολιτική σκοπιμότητα για να πληγεί το κόμμα του.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΝΙΚ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΛΒΙΝΙ, ξεβράκωσε το σύστημα που καταδυναστεύει την Ευρώπη!!!! Ολοι μαζί να στείλουμε στο διάλο τους καταπιεστές παγκοσμιοποιητές που ρήμαξαν τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Επειδή είναι πρώτο κόμμα

Τους χτυπάει η μαφία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

maik_pen708

«Θα παραμείνουμε στην περιοχή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα» είπε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μια ημέρα μετά την αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε εναντίον του διεθνούς συνασπισμού του οποίου ηγούνται οι ΗΠΑ