Μπεναλά: Αντί να βάλει βέρα στο δεξί, φόρεσε... χειροπέδες!

Μπεναλά: Αντί να βάλει βέρα στο δεξί, φόρεσε... χειροπέδες!

Σύμφωνα με τη γαλλική Le Parisien ο πρώην «κύριος ασφάλεια» του Γάλλου προέδρου θα παντρευόταν χθες το πρωί την εκλεκτή της καρδιάς του

19812576
Αντί να βάλει βέρα στο... δεξί, ο πρώην συνεργάτης του Γάλλου προέδρου,Αλεξάντρ Μπεναλά, είναι υπό κράτηση και ανακρίνεται από Γάλλους αστυνομικούς.

Ο πιο διάσημος Γάλλος των τελευταίων ημερών βρίσκεται στη δίνη ενός μέγα σκανδάλου αντί να φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι παρασύροντας και τον Εμανουέλ Μακρόν: αντί να είναι νιόπαντρος απολαμβάνοντας την αγκαλιά της αγαπημένης του,ετοιμάζεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.Το βίντεο που τον απεικονίζει με περιβολή αστυνομικού να ασκεί βία σε βάρος δύο ατόμων σε διαδηλώσεις την ημέρα της Πρωτομαγιάς κάνει το γύρο του Διαδίκτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», ο πρώην «κύριος ασφάλεια» του Γάλλου προέδρου θα παντρευόταν χθες το πρωί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Όπως γράφει το γαλλικό δίκτυο «franceinfo» o Μπεναλά επρόκειτο να παντρευτεί το Σάββατο 21 Ιουλίου, στην πόλη Issy-les-Moulineaux στην περιοχή Hauts-de-Seine.
Η γαμήλια τελετή είχε προγραμματίστηκε χθες στις 11:30 π.μ, ώρα Γαλλίας. Ο δήμαρχος της γαλλικής πόλης Αντρέ Σαντινί θα πάντρευε το ζευγάρι.Όμως αντί να τους περάσει βέρες,παρακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει τη χώρα.Την ίδια ώρα η αγαπημένη του Μπεναλά μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και πιθανότατα να καταθέσει μέσα τις επόμενες ώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης