Απίστευτο: Αμερικανίδα γιατρός... ράπαρε και γύριζε βίντεο κλιπ την ώρα του χειρουργείου!

Δείτε τα απίστευτα βίντεο, που οδήγησαν στο να της αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος - Τα γυρίσματα ήταν ασφαλή και γίνονταν με συναίνεση των ασθενών, ισχυρίζεται η ίδια

Την άδεια άσκησης του επαγγέλματός της έχασε μια γιατρός από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, η οποία κατηγορείται από ασθενείς της ότι γυρνούσε μουσικά βίντεο κλιπ κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Το αρμόδιο συμβούλιο αποφάσισε νωρίτερα αυτόν τον μήνα να θέσει σε διαθεσιμότητα την εν λόγω χειρουργό-δερματολόγο, λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα βίντεο που δείχνουν τη γυναίκα να χορεύει έξαλλα μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό, πάνω από τον εκάστοτε ναρκωμένο ασθενή της.

Suspended Georgia ‘Dancing Doctor’ Defends Her Controversial Moves


Σύμφωνα με την απόφαση του ελεγκτικού συμβουλίου, οι πράξεις της Δρ. Windell Davis-Boutte «συνιστούν απειλή για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια», επομένως κρίθηκε απαραίτητο να της αφαιρεθεί η άδεια.

Εις βάρος της Boutte έχουν υποβληθεί αρκετές μηνύσεις από ασθενείς, που ισχυρίζονται ότι οι επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν (αφαίρεση σπίλων, λιποαναρροφήσεις κ.λπ) πήγαν στραβά επειδή η γιατρός τους ήταν απασχολημένη με τις... μουσικές της φιλοδοξίες.

Η ίδια πάντως ισχυρίστηκε ότι όλα τα βίντεο κλιπ (που αναρτήθηκαν στο youtube αλλά κατόπιν αφαιρέθηκαν από την ίδια) έγιναν με την συναίνεση των ασθενών και στο προσωπικό της ιατρείο, «όπου η ασφάλειά τους ήταν διασφαλισμένη».

Δείτε βίντεο: Αμερικανίδα γιατρός... ράπαρε και γύριζε βίντεο την ώρα του χειρουργείου! - Έχασε την άδεια άσκησης επαγγέλματος
Αμερικανίδα γιατρός... ράπαρε και γύριζε βίντεο την ώρα του χειρουργείου!

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Maria

Μιλάμε για τρέλα όχι αστεία! Και θα συνέχιζε αν δεν ανέβαιναν στο Ίντερνετ !-Να ένα καλό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ..από τα λίγα θεωρώ

Dr pepper

Συγχαρητήρια στον άνθρωπο που πηρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος απο την μαϊμου

Ο κόσμος γυρίζει ανάποδα και το μυαλό του ανθρώπου τρελάθηκε

Δεν πάει καλά η ανθρωπότητα.. Το DNA του ανθρώπου με τους αιώνες και το μπασταρδεμα καταστρέφεται και όσο πάει θα γινόμαστε πιο προβληματικοι και τρελοί.. Στο τέλος θα γίνουμε ζόμπι!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xitler

Στο Περού και σε άλλες χώρες στην Λατινική Αμερική, οι γονείς συχνά επιλέγουν ξένα και μικρά ονόματα για τα παιδιά τους που ακούγονται εξωτικά, παρά τους αρνητικούς συνειρμούς που προκαλούν στο εξωτερικό