ΗΠΑ: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο

ΗΠΑ: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο

Νοσηλευόταν με λοίμωξη για σχεδόν δύο εβδομάδες – Εισήχθη στο νοσοκομείο μια μέρα μετά την κηδεία της συζύγου του Μπάρμπαρα 

bush
Εκτός νοσοκομείου βρίσκεται πλέον ο 93χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, που νοσηλευόταν για σχεδόν δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο του Χιούστον λόγω λοίμωξης, που είχε επεκταθεί στο αίμα του.

Ο Μπους, ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος, μπήκε στο νοσοκομείο στις 22 Απριλίου, δηλαδή μια μέρα μετά την κηδεία της συζύγου του, Μπάρμπαρα, η οποία πέθανε στις 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του Τζιμ ΜακΓκραθ «οι γιατροί του ανέφεραν ότι πάει καλά και είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στο σπίτι».

Στο ίδιο νοσοκομείο, το Νοσοκομείο Μεθοδιστών στο Χιούστον είχε νοσηλευτεί ο πρώην πρόεδρος πριν περίπου ένα χρόνο, καθώς είχε παρουσιάσει ελαφρύ βήχα που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν σε ήπιας μορφής πνευμονία.

Ο Μπους είναι ο πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους (2001-9) και του πρώην κυβερνήτη της Φλόριντας Τζεμπ Μπους ο οποίους διεκδίκησε ανεπιτυχώς το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης