Υπόθεση Σκριπάλ: Το Κρεμλίνο «λυπάται» για την απόφαση της ΕΕ να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στη Μόσχα

Υπόθεση Σκριπάλ: Το Κρεμλίνο «λυπάται» για την απόφαση της ΕΕ να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στη Μόσχα

«Για άλλη μια φορά κάποιοι λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις χρησιμοποιώντας τη διατύπωση “πιθανότατα”», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο  Ντμίτρι Πεσκόφ

Το Κρεμλίνο εξέφρασε σήμερα «λύπη» για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στη Μόσχα μετά τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ στη Βρετανία.

«Λυπούμαστε για άλλη μια φορά γιατί κάποιοι λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις χρησιμοποιώντας τη διατύπωση “πιθανότατα”», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, καθώς οι Βρυξέλλες εξέφρασαν χθες την υποστήριξή τους στο Λονδίνο, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι βρίσκεται «πιθανότατα» πίσω από τη δηλητηρίαση αυτή.

«Η Ρωσία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση Σκριπάλ», επέμεινε ο Πεσκόφ.

«Δεν γνωρίζουμε ποια στοιχεία παρουσίασε η βρετανική πλευρά συζητώντας την υπόθεση Σκριπάλ με τους εταίρους της» της ΕΕ που συναντώνται στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, είπε.

«Δεν γνωρίζουμε ούτε για τι ακριβώς συμφώνησαν οι αρχηγοί κρατών [και κυβερνήσεων] της ΕΕ όταν μίλησαν για την υποστήριξή τους στη Βρετανία», υπογράμμισε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκφράζοντας τη λύπη του που «η ρωσική πλευρά εξακολουθεί να μην μπορεί να αποκτήσει πληροφορίες» από το Λονδίνο για την υπόθεση αυτή.

Οι βρετανικές αρχές χαρακτήρισαν τη Μόσχα υπεύθυνη για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα και της κόρης του Γιούλια στις 4 Μαρτίου στο Σάλσμπερι, στη Βρετανία.

Η Ρωσία διακήρυξε επανειλημμένα την αθωότητά της και κατηγορεί το Λονδίνο ότι «δεν θέλει να ακούσει τις απαντήσεις» της Μόσχας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Έχει και εδώ "πιθανότατα"

Εσείς τους μάθατε το πιθανώς και το πιθανότατα σύντροφοι. Από τις κλασικές ρώσικες δίκες ξεπήδησε η δικαιοσύνη για τους εχθρούς του λαού. Έτσι, τα δικά σας παιδιά και αποπαίδια έστειλαν 10 πολιτικούς τους αντιπάλους κατηγορούμενους στην Ελλάδα με την λέξη "εκτιμώ" και "πιθανότατα" και όχι αποδεικνύω, όπως γίνεται στις Δυτικές χώρες

@Έχει και εδώ "πιθανότατα"

Ότι ναναι...

Τριτοκοσμική μογγολοχώρα Ρασίγια!

Τα καλά νέα είναι ότι όχι μια αλλά 5 Ευρωπαικές κυβερνήσεις θα απελάσουν διπλωμάτες του Πουτιναριού! Σιγά μην αφήναμε αυτό το κάθαρμα να καταστρέψει την Ευρώπη μας! Έξω ρε!!!

zz

( Τριτοκοσμική μογγολοχώρα Ρασίγια!23/03/201813:23 ). H , ΕΕ και η Βρετανία έχουν ανάγκη την Ρωσσία , τουλάχιστον για τα επόμενα 25 χρόνια για την παροχή αερίου θέρμανσης , τι νομίζει η Δύση ότι θα γονατίσει η Ρωσσια , διαβάστε την τελευταία αναφορά του Curtis Michael Scaparrotti αρχηγό ενωμένων ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη , εκεί τα λέει όλα , όχι ευχάριστα για την συμμαχία .

@zz

Δε διαφωνώ σε αυτό που λες! Η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει ενεργειακή αυτάρκεια, μέσω της Β. Θάλασσας. Κανένα πάρε-δώσε με τα μογγόλια!

zz

προσ ( @zz23/03/201817:01 ) . Μάλλον δεν παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στην παγκόσμια σκακιέρα σχετικά με το πετρέλαιο και αέριο , για ποιο Βόρεια θάλασσα μιλάς και ποια Δυτικά αποθέματα , ρώτησε τους Νορβηγούς , Βρετανούς , και άλλους της περιοχής , σε τι κατάσταση από επάρκεια βρίσκονται , η Νορβηγία έχει στεγνώσει (ο λόγος που λέει) , η Βρετανία στεγνή σχεδόν από ανέκαθεν , μόνο η Ρωσσία συμφέρει στην Ευρώπη στο θέμα παροχής αερίου θέρμανσης , και λόγο απόστασης παροχής μέσο σωληνώσεων , όπως και τιμών , όλα τα αλλά είναι παραμύθια και κακίες , σχετικά με τους Μογγόλους , μη λες μεγάλες κουβέντες .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης