Άσαντ: Όσοι μας κατηγορούν τώρα, συνεργάζονται μαζί μας - Οι δυτικές χώρες στηρίζουν την τρομοκρατία

Άσαντ: Όσοι μας κατηγορούν τώρα, συνεργάζονται μαζί μας - Οι δυτικές χώρες στηρίζουν την τρομοκρατία

Οι χώρες της Δύσης «χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ως μέσο για να προωθήσουν διαφορετικές πολιτικές ατζέντες, ακόμη και όταν η τρομοκρατία γυρνά μπούμερανγκ και προκαλεί θύματα στις ίδιες τους τις χώρες. Όμως δεν το αναγνωρίζουν αυτό», επεσήμανε ο Άσαντ

Άσαντ: Όσοι μας κατηγορούν τώρα, συνεργάζονται μαζί μας - Οι δυτικές χώρες στηρίζουν την τρομοκρατία
Οι χώρες της Δύσης χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ως μέσο για να πετύχουν τους πολιτικούς τους στόχους, δήλωσε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κροάτικη εφημερίδα Vecernji List, προσθέτοντας ότι η Δύση εξακολουθεί να στηρίζει την τρομοκρατία ακόμα κι όταν αυτό γυρνά μπούμερανγκ.

«Το γεγονός είναι ότι χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ως μέσο για να προωθήσουν διαφορετικές πολιτικές ατζέντες, ακόμη και όταν η τρομοκρατία γυρνά μπούμερανγκ και προκαλεί θύματα στις ίδιες τους τις χώρες. Όμως δεν το αναγνωρίζουν αυτό», επεσήμανε ο Άσαντ.

Κλείσιμο
Ο Σύρος πρόεδρος υπογράμμισε ότι η αυτοαποκαλούμενη μάχη κατά της τρομοκρατίας «χρησιμοποιείται μόνο για εσωτερική κατανάλωση».

«Η τρομοκρατία υπήρχε πάντα στον κόσμο και έχει επεκταθεί εξαιτίας των διάφορων πολέμων στη Μέση Ανατολή. Όμως οι δυτικές χώρες που έχουν κηρύξει πόλεμο στην τρομοκρατία εξακολουθούν να τη στηρίζουν ως τώρα. Δεν την καταπολεμούν», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλές χώρες εξακολουθούν να είναι κατά της τρομοκρατίας και το αποδεικνύουν συνεργαζόμενες με τη Συρία πριν και μετά τον πόλεμο.

«Οι περισσότερες χώρες του κόσμου είναι κατά της τρομοκρατίας. Δεν το δηλώνουν, όμως ουσιαστικά συνεργάζονται μαζί μας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη διάρκεια του πολέμου και πριν από αυτόν, διότι η τρομοκρατία δεν ξεκίνησε με τον πόλεμο στη Συρία», τόνισε ο Άσαντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης