Αν επικρατήσει το «όχι» ο Ρέντσι θα παραιτηθεί, λέει στενός συνεργάτης του Ιταλού πρωθυπουργού
«Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για συνέπεια», είπε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας, Γκρατζιάνο Ντελρίο
Την παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι, προέβλεψε ο στενός συνεργάτης του και υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γκρατζιάνο Ντελρίο, αν επικρατήσει το «όχι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος, ο Ντελρίο σε τηλεοπτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης Rai, δήλωσε πως ο Ρέντσι θα μεταβεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα υποβάλει παραίτηση.
«
Δεν πρόκειται για απειλή, αλλά για συνέπεια. Το 2012 χάσαμε στις εσωκομματικές από τον Μπερσάνι και το αποδεχτήκαμε. Δεν είμαστε από τους πολιτικούς που λένε ότι σχεδόν κερδίσαμε. Αν νικήσει το όχι, πιστεύω ότι ο Ρέντσι θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα τον θέσει στη διάθεσή του», είπε ο Ντελρίο.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς