Συγκλονίζει η 22χρονη αδερφή του Μπεν: Θα αναζητάμε την αλήθεια μέχρι να πεθάνουμε

Συγκλονίζει η 22χρονη αδερφή του Μπεν: Θα αναζητάμε την αλήθεια μέχρι να πεθάνουμε

Η Λεϊάννα Νίνταμ μιλάει για την στιγμή που οι αστυνομικοί αποκαλύπτουν στην ίδια και την οικογένειά της πως ο μικρός Μπεν είναι νεκρός

Συγκλονίζει η 22χρονη αδερφή του Μπεν: Θα αναζητάμε την αλήθεια μέχρι να πεθάνουμε
Για την στιγμή εκείνη που οι αστυνομικοί ενημέρωσαν εκείνη και την οικογένειά της πως ο μικρός της αδερφός ο Μπεν δεν βρίσκεται πια στη ζωή, μίλησε η αδερφή του Λεϊάννα Νίνταμ.

Όπως είπε η 22χρονη, ήταν μαζί με την μητέρα και τη γιαγιά της όταν ένας από τους αστυνομικούς τους είπε τα δυσάρεστα νέα.

«Όταν ο επιθεωρητής εμφανίστηκε στην πόρτα με άλλους αξιωματικούς ήμασταν όλοι αιφνιδιασμένοι και ξέραμε ότι ήταν κάτι σοβαρό. Στεκόμασταν και οι τρεις δίπλα-δίπλα κρατώντας ο ένας τον άλλον, σκεφτήκαμε ότι θα μας πει ότι τον βρήκαν, ωστόσο τα νέα δεν ήταν ευχάριστα» δήλωσε η αδελφή του μικρού Μπεν και πρόσθεσε «μας πληροφόρησαν ότι ένας μάρτυρας τους είπε ότι ο Μπεν έφυγε από τη ζωή την ημέρα της εξαφάνισης του».

«Δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυα μας, τρέμαμε και οι τρεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νεκρός. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ γιατί για εμένα δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις» ανέφερε η Λεϊάννα Νίνταμ. 

Κλείσιμο


Ωστόσο, η Λεϊάννα δήλωσε πως η οικογένειά της και η ίδια θα παλέψουν «μέχρι το τέλος της ζωής τους» για να ανακαλύψουν τι συνέβη στο μικρό Μπεν.  

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια μέχρι την τελευταία μας ανάσα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης