Βίντεο: Δείτε τις δέκα πιο ξεκαρδιστικές μιμήσεις του Ντόναλντ Τραμπ

Βίντεο: Δείτε τις δέκα πιο ξεκαρδιστικές μιμήσεις του Ντόναλντ Τραμπ

Απολαύστε τους Τζόνι Ντεπ, Τζον ντι Ντομένικο, Τζίμι Φάλον και άλλους στον ρόλο του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου

Βίντεο: Δείτε τις δέκα πιο ξεκαρδιστικές μιμήσεις του Ντόναλντ Τραμπ
Με τον Ντόναλντ Τραμπ
να βρίσκεται πλέον περισσότερο από ποτέ στο επίκεντρο της επικαιρότητας, λόγω της υποψηφιότητάς του για την προεδρία των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί κωμικοί απλώς δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να κοροϊδέψουν τον εκκεντρικό μεγιστάνα.

Κλείσιμο
Ο αλαζονικός τρόπος ομιλίας του, οι εξωφρενικές - και συχνά προσβλητικές - δηλώσεις του και οι αστείες εκφράσεις του προσώπου του έχουν εμπνεύσει ιδιαίτερα πετυχημένες μιμήσεις στο παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατα.

Η τελευταία μάλιστα προσπάθεια του Άλεκ Μπόλντουιν να αντιγράψει την αποτυχημένη εμφάνιση του Ρεπουμπλικανικού υποψήφιου στο ντιμπέιτ με την Χίλαρι Κλίντον σε ένα σκετς στο SNL χαρακτηρίστηκε «τρομακτικά ακριβής» και ξεκαρδιστική από το σύνολο των αμερικανικών ΜΜΕ. 

Με αφορμή λοιπόν την πετυχημένη μίμηση του Μπόλντουϊν, το watch.mojo.com συγκέντρωσε σε ένα βίντεο μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις κωμικών ως... Ντόναλντ Τραμπ. Απολαύστε τους Φρανκ Καλιέντο, Τζόνι Ντεπ, Τζον ντι Ντομένικο, Τζίμι Φάλον και άλλους στον ρόλο του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης