Ινδία: Έκαψαν τη νύφη τους επειδή είχε σκούρο χρώμα

Ινδία: Έκαψαν τη νύφη τους επειδή είχε σκούρο χρώμα

Αφού πρώτα είχαν πάρει μεγάλα χρηματικά ποσά ως «αποζημίωση» από την οικογένειά της

Ινδία: Έκαψαν τη νύφη τους επειδή είχε σκούρο χρώμα
Φρικιαστικό θάνατο από τον σύζυγό της, την πεθερά της και τους τρεις κουνιάδους της έπεσε μια 22χρονη στην Ινδία επειδή γι' αυτούς το χρώμα του δέρματός της ήταν σκούρο.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ η οικογένεια του συζύγου της είχε λάβει ήδη ως «αποζημίωση» 100.000 ρουπίες (1279 ευρώ) και μεγάλες εκτάσεις γης για το χρώμα του δέρματος της Σομέρα Μπίμπι.

Έκτοτε συνεχώς ζητούσαν χρήματα προκειμένου ο γάμος να συνεχιστεί ώσπου κάποια στιγμή η Σομέρα δεν άντεξε και διαμαρτυρήθηκε λεγοντας ότι η οικογένειά της δεν είχε αλλα χρήματα να δώσει.

Αυτή ήταν και η μοιραία κίνηση για την 22χρονη. Στο άκουσμα της διαμαρτυρίας της ο σύζυγός της, η μητέρα του και τα τρία αδέρφια του την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, την «έλουσαν» με κιροζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Την Σομέρα έσωσαν γείτονες όταν είδαν τη φωτιά και τους καπνούς. Ωστόσο η 22χρονη δεν άντεξε τα εκτεταμένα εγκαύματα και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο προλαβαίνοντας να αποκαλύψει στους συγγενείς της το φρικτό της τέλος.
Κλείσιμο

Ο δράστης της δολοφονίας και οι συγγενείς του πιστεύεται ότι έχουν διαφύγει με τον 2χρονο γιο της Σομέρα και αναζητούνται από την αστυνομία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης