Γιβραλτάρ: Βρετανίδα τουρίστρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δύο μακάκους!

Γιβραλτάρ: Βρετανίδα τουρίστρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δύο μακάκους!

Δύο πίθηκοι μακάκοι επιτέθηκαν σεξουαλικά σε 23χρονη τουρίστρια - Ο ένας της αφαίρεσε το τοπ του μπικίνι της...

Γιβραλτάρ: Βρετανίδα τουρίστρια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από δύο μακάκους!
Έξαλλη έγινε η Βρετανίδα τουρίστρια Melissa Hart, που κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Marbella της Ισπανίας, επισκέφθηκε με γκρουπ τουριστών, για μονοήμερη εκδρομή, το Γιβραλτάρ. Η 23χρονη γυναίκα πήγε στο μέρος που ζουν οι πίθηκοι του Γιβραλτάρ, αλλά αυτό που συνέβη, σίγουρα δεν το περίμενε...



Κλείσιμο
Η νεαρή Βρετανίδα, που φορούσε μόνο το μπικίνι της, δέχθηκε επίθεση από δύο μακάκους και όπως η ίδια δήλωσε αργότερα στην ιστοσελίδα Olive Press, ο ένας από αυτούς τράβηξε και έβγαλε το τοπ του μαγιό της, ενώ και οι δύο πίθηκοι άρχισαν να την αγγίζουν στα γεννητικά όργανα. Η γυναίκα μάταια καλούσε σε βοήθεια, αφού, όπως υποστηρίζει οι υπόλοιποι τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή, γελούσαν, αλλά δεν έδειξαν προθυμία να την βοηθήσουν.

Ένας φύλακας, που άκουσε τις φωνές της 23χρονης, έτρεξε και απομάκρυνε τους εξαιρετικά «φιλικούς» πιθήκους, ενώ η Melissa Hart πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να συμπληρώσει μια φόρμα παραπόνων εναντίον των πιθήκων. Όμως, η νεαρή αρτοποιός από το Macclesfield, άκουσε έκπληκτη τον υπεύθυνο αστυνομικό να της λέει ότι η συμπεριφορά των δύο πιθήκων δεν συνιστά ποινικό αδίκημα!



Στο Γιβραλτάρ ο πληθυσμός των μακάκων έχει αυξηθεί τόσο πολύ, ώστε να αποτελεί απειλή για την μικρή χερσόνησο και οι αρχές να αναζητούν υποψήφιο αγοραστή για τους περίπου 200 πιθήκους του, που τρομοκρατούν τους τουρίστες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης