Αρκάνσας: Υποψήφιος των Δημοκρατικών παραδέχεται ότι υπήρξε... στρίπερ!

Αρκάνσας: Υποψήφιος των Δημοκρατικών παραδέχεται ότι υπήρξε... στρίπερ!

«Το πρωί εργαζόταν σε φάρμα και το βράδυ πέταγε τα ρούχα του μπροστά σε άγνωστες γυναίκες» γράφουν οι τοπικές εφημερίδες

Αρκάνσας: Υποψήφιος των Δημοκρατικών παραδέχεται ότι υπήρξε... στρίπερ!
To «πιπεράτο» παρελθόν του παραδέχτηκε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, που διεκδικεί το αξίωμα του αναπληρωτή κυβερνήτη του Αρκάνσας, αφού δεν δίστασε να δηλώσει σε συνέντευξή του ότι, για ένα... φεγγάρι, ήταν στρίπερ!

"Ήταν μία από τις πολλές, δύσκολες δουλειές που είχα κάνει στο παρελθόν" παραδέχτηκε ο Τζον Μπουρκάλτερ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικά ΜΜΕ, λέγοντας ότι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, "το πρωί εργαζόταν σε φάρμα, και το βράδυ πέταγε τα ρούχα του μπροστά σε άγνωστες γυναίκες".
   
Ο Τζον, πατέρας δύο κοριτσιών, παραδέχτηκε το... ένοχο παρελθόν του, όταν άρχισαν να διαρρέουν φήμες ότι εργάστηκε ως στρίπερ κι ότι το όνομά του στη δουλειά αυτή ήταν "Metro Express".

Καθ' όλη τη διάρκεια του στριπτίζ φορούσε σμόκιν. Πριν κάνει αυτή τη δουλειά, ο Τζον ήταν body builder. "Πράγματι, χρησιμοποίησα το αθλητικό παρουσιαστικό μου, για να κάνω εξωτικό χορό" είπε στη συνέντευξή του στο κανάλι "5News", θυγατρικό του αμερικανικού δικτύου "CBS" στο Αρκάνσας.

Κλείσιμο
Τέλος, ο Τζον παραδέχτηκε πως, όταν άρχισε να βγάζει αρκετά λεφτά, σταμάτησε το στριπτίζ.
"Εργάστηκα ως στρίπερ όταν ήμουν στο Λιτλ Ροκ" λέει ο Μπουρκάλτερ. "Ανέκαθεν ήμουν αθλητής και μάλιστα η δουλειά μου ήταν να αγοράζω αγελάδες από φάρμες".
  
Στη διάρκεια του στριπτίζ, ο Τζον προσέφερε και κατακόκκινα τριαντάφυλλα στις γυναίκες, προτού μείνει όπως ο... Αδάμ. Η τοπική εφημερίδα "Arkansas Times" αναφέρει επίσης ότι το όνομα που χρησιμοποιούσε εκείνο το διάστημα ήταν "Metro Express".
  
Οι single μαμάδες στο Αρκάνσας, πάντως, θα τον ψηφίσουν, στηρίζοντας την προσπάθειά του να διεκδικήσει τη θέση του αναπληρωτή κυβερνήτη.
  
"Ο Τζον Μπουρκάλτερ, ένας πρώην στρίπερ τη δεκαετία του '80, θα εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας" υποστηρίζουν, σε επιστολή τους, που δημοσιεύει η εφημερίδα του Αρκάνσας.

Με τη θέση του αναπληρωτή κυβερνήτη του Αρκάνσας, φλερτάρει και ο αντίπαλός του, Ρεπουμπλικάνος Τιμ Γκρίφιν. Ο Τζον, πάντως, παραδέχτηκε πως ο ίδιος ήταν τυχερός αφού έζησε το "όνειρο του Αρκάνσας".

"Έκανα πολλές δουλειές και κατάφερα να αποκτήσω αρκετά χρήματα και να γίνω ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έχω καθαρίσει και θέατρα. Είμαι από τους αυτοδημιούργητους..." σχολίασε ο Τζον.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης