Λίμπερμαν: Αφού τελειώσει η επιχείρηση του Ισραήλ, η Γάζα να περάσει στον έλεγχο του ΟΗΕ
Ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών επικαλέστηκε ως παραδείγματα τη Βρετανική Εντολή για την Παλαιστίνη και τις εντολές ελέγχου του ΟΗΕ για το Ανατολικό Τιμόρ και το Κόσοβο
Μια Γάζα υπό τον έλεγχο του ΟΗΕ προτείνει ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν για την «επόμενη ημέρα» μετά τη λήξη της επιχείρησης του ισραηλινού στρατού.
«Όλοι ρωτάνε, τι θα συμβεί μετά το τέλος της επιχείρησης; Ας υποθέσουμε ότι το Ισραήλ νικάει την Χαμάς. Υπάρχουν λιγοστές επιλογές. Ο διεθνής έλεγχος της Γάζας, από τα Ηνωμένα Έθνη, σίγουρα θα πρέπει να εξεταστεί», τόνισε ο κ. Λίμπερμαν.
Προς επίρρωσιν του επιχειρήματός του επικαλέστηκε τα παραδείγματα της Βρετανικής Εντολής για την Παλαιστίνη και τις εντολές ελέγχου του ΟΗΕ για το Ανατολικό Τιμόρ και το Κόσοβο.
«Το είδαμε να λειτουργεί αρκετά καλά εκεί...Απαιτεί μία συμφωνία ανάμεσα σε εμάς και την Παλαιστινιακή Αρχή. Δεν απαιτεί την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών, μόνο συμφωνία των εμπλεκομένων πλευρών - του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής», κατέληξε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.