Υποψήφια… χωρίς να το ξέρει στην Ιταλία

Υποψήφια… χωρίς να το ξέρει στην Ιταλία

Δεν ήταν μόνο η γυμνόστηθη διαμαρτυρία των μελών της Femen, ούτε το φιλί που έδωσε στο ψηφοδέλτιο η αρραβωνιαστικιά του Καβαλιέρε...

Υποψήφια… χωρίς να το ξέρει στην Ιταλία
Δεν ήταν μόνο η γυμνόστηθη διαμαρτυρία των μελών της οργάνωσης Femen στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ούτε το φιλί που έδωσε στο ψηφοδέλτιο πριν το ρίξει στην κάλπη η αρραβωνιαστικιά του Καβαλιέρε, Φραντσέσκα Πασκάλε, τα σημεία κλου της χθεσινής πρώτης ημέρας των εκλογών.

Η Ντάρια Μίριαμ Πιάτζα Ρε, γεννημένη στις 13 Οκτωβρίου 1983, είδε το όνομά της και την ημερομηνία γέννησής της στα ψηφοδέλτια του κεντροδεξιού κόμματος Μέλλον και Ελευθερία του Τζανφράνκο Φίνι.

Το διαπίστωσε αφού την ειδοποίησε φίλη της που άκουσε την πληροφορία στο ραδιόφωνο.

Η Ντάρια Μίριαμ με πολιτικό παρελθόν στη Φόρτσα Ιταλία και έπειτα στη ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά, τελικά κατήγγειλε το γεγονός. Όπως έγινε γνωστό το όνομά της ήταν γραμμένο με μολύβι στη λίστα ενώ έλειπε, όπως ήταν αναμενόμενο, η υπογραφή της δίπλα στην υποψηφιότητά της.

Κλείσιμο


Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό «παράξενο» της εκλογικής αναμέτρησης, μια και στην περιοχή Κουάρτο Οτζάρο του Μιλάνο, εντοπίστηκε μέλος της εφορευτικής επιτροπής να οπλοφορεί.

Ο άνδρας που εργάζεται ως φρουρός, ήταν μέλος εφορευτικής επιτροπής μαζί με τη σύζυγό του. Κατά τη διάρκεια διαλλείματος το ζεύγος άρχισε να συνομιλεί, όμως η συζήτηση πήρε άλλη τροπή όταν οι δύο τους ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται έντονα. Τότε ο άνδρας τράβηξε το όπλο του και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ωστόσο η γυναίκα του πιο ψύχραιμη κάλεσε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο οι οποίο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης