Ιταλία: Αναποφάσιστος(!), δήλωσε ο Μπέπε Γκρίλο

Ιταλία: Αναποφάσιστος(!), δήλωσε ο Μπέπε Γκρίλο

Κωμικός χωρίς όριο έκανε χιούμορ ακόμη και για την ψήφο του ο άνθρωπος που ενδέχεται να αναδειχθεί σε ρυθμιστή των ιταλικών εκλογών - «Είμαι κι εγώ αναποφάσιστος σχετικά με ποιον θα ψηφίσω», είπε εισερχόμενος σε σχολείο της Γένοβα

Ιταλία: Αναποφάσιστος(!),  δήλωσε ο Μπέπε Γκρίλο
Χαμογελαστός και με γυαλιά ηλίου ο Μπέπε Γκρίλο έφτασε μαζί με τη σύζυγό του στο σχολείο της Γένοβας όπου ψήφισε, αφού πρώτα κατάφερε να περάσει ανάμεσα στους δημοσιογράφους και φωτογράφους που είχαν συρρεύσει για να καταγράψουν την στιγμή της ψηφοφορίας.

Κατά την είσοδό του μάλιστα αστειεύτηκε με τους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντας «είμαι κι εγώ αναποφάσιστος σχετικά με ποιον θα ψηφίσω».

Αφού έριξε την ψήφο του, δήλωσε πως θα παρακολουθήσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το περιβόλι του, ενώ πριν φύγει από την αίθουσα φρόντισε να πάρει μαζί του το μολύβι με το οποίο σημείωσε την προτίμησή του στο ψηφοδέλτιο.
Κλείσιμο

Άλλωστε εχθές κατά την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας είχε δημιουργηθεί παρανόηση ανάμεσα στους ψηφοφόρους του Κινήματος Πέντε Αστέρων, οι οποίοι μέσω διαδικτύου έδιναν συμβουλές στους υποστηρικτές του Γκρίλο υποστηρίζοντας πως έπρεπε να βρέξουν με σάλιο το μολύβι πριν γράψουν, ώστε να παραμείνει εντυπωμένο το αποτύπωμά του στο ψηφοδέλτιο για την αποφυγή παραποιήσεων.

Για αυτό το λόγο ο Γενοβέζος κωμικός παίρνοντας μαζί του το μολύβι δήλωσε «ήθελα να δω αν ήταν πραγματικά ανεξίτηλο».

Όσο για την ψήφο του τελικά είπε πως ήθελε να ψηφίζει τον Πιερ Φερντινάντο Καζίνι, αλλά στο τέλος άλλαξε γνώμη.
«Αυτοί οι πολιτικοί είναι σαν την γάτα που τραγουδά “Memory” στο “Cats”.

Είναι νεκρές γάτες. Οι Ιταλοί άνοιξαν τα μάτια τους κι εμείς θα προχωρήσουμε με το όνειρό μας. Ντρέπομαι για αυτή τη χώρα, θα έπρεπε όλοι να ντρεπόμαστε. Η πραγματική αστάθεια είναι αυτή που ζούμε τώρα», συμπλήρωσε.

Διευκρίνισε μάλιστα πως δεν πρόκειται να υπάρχουν πανηγυρισμοί στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, αλλά θα μπορούν να συζητηθούν διαδικτυακά, όπως άλλωστε ήταν και η «υφή» όλης της προεκλογικής καμπάνιας του κινήματός του.

«Αύριο ξεκινά μια νέα εποχή. Αυτή είναι η επανάσταση. Θα μπει στη Βουλή κόσμος έτοιμος και τίμιος», δήλωσε, ενώ σε έντονο ύφος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με πιθανό συνασπισμό λέγοντας «μας σας παρακαλώ. Αν όμως μας ζητήσουν συγγνώμη, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε διάλογο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης