Όπως παρατήρησαν χρήστες των social media, κάτι δεν πάει καλά με τις φωτογραφίες της Σάντσεζ με το νυφικό της με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι η 61χρονη κυρία Μπέζος μάλλον «πείραξε» τις εικόνες που ανήρτησε στα social media.
Οι πιο παρατηρητικοί εστιάζουν την κριτική τους σε δύο σημεία των φωτογραφιών της Σάντσεζ.
Το πρώτο αφορά τα χέρια της συζύγου του Τζεφ Μπέζος με κάποιους να αναρωτιούνται «πόσους αντίχειρες έχει;». Το δεύτερο αφορά τον στολισμό με κάτι που θυμίζει κουμπιά στο πίσω μέρος του νυφικού καθώς στη μια φωτογραφία αυτά συνεχίζονται μέχρι το τέλος της «ουράς» του νυφικού ενώ στη δεύτερη σταματούν στη μέση της Λόρεν Σάντσεζ.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.