Πανηγυρίζει ο αρχηγός του CHP στην Τουρκία: «Οι ψηφοφόροι αλλάζουν το πρόσωπο της Τουρκίας» ανέφερε

Πανηγυρίζει ο αρχηγός του CHP στην Τουρκία: «Οι ψηφοφόροι αλλάζουν το πρόσωπο της Τουρκίας» ανέφερε

«Οι ψηφοφόροι ήθελαν να ανοίξουν την πόρτα σε ένα νέο πολιτικό κλίμα στη χώρα μας» τόνισε στις δηλώσεις του ο Οζγκού Οζέλ

arthrou-chp
«Οι ψηφοφόροι επέλεξαν να αλλάξουν το πρόσωπο της Τουρκίας» μετά από 22 χρόνια κυριαρχίας του ισλαμο-συντηρητικού κόμματος AKP, δήλωσε σήμερα το βράδυ ο αρχηγός του σοσιαλδημοκρατικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), του κύριου σχηματισμού της αντιπολίτευσης.

«Ήθελαν να ανοίξουν την πόρτα σε ένα νέο πολιτικό κλίμα στη χώρα μας», πρόσθεσε ο Οζγκού Οζέλ, το κόμμα του οποίου βρίσκεται σε πορεία νίκης στις μεγάλες τουρκικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης και της πρωτεύουσας Άγκυρας.

Θέλω να γίνει γνωστό ότι αυτή η νίκη δεν έχει ηττημένους. Η επιτυχία μας δεν θα είναι η ήττα κανενός και δεν είναι η ήττα κανενός. Ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ψηφίσατε σήμερα, δεν θέλουμε να αισθάνεται κανένας ηττημένος. Ο λαός μας επιβράβευσε τις καλές υπηρεσίες και τιμώρησε τις κακές υπηρεσίες και τις κακές προθέσεις συμπλήρωσε ο Οζέλ στις δηλώσεις του.

Οι υποψήφιοι του CHP συνεχίζουν να διευρύνουν το προβάδισμά τους σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα, στις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Με περισσότερο από το 71% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο απερχόμενος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου κερδίζει με 50,4% των ψήφων έναντι 40,9% του αντιπάλου του. Στην Άγκυρα, ο δήμαρχος Μανσούρ Γιαβάς προηγείται με 58,6% των ψήφων έναντι 33,5% του αντιπάλου του στο 46,4%. Ο Γιαβάς μάλιστα κήρυξε την νίκη του.


Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κάρολου μετά τη διάγνωση του καρκίνου - Βίντεο και φωτογραφίες

Ψήφισε στην Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν για τις δημοτικές εκλογές - Δείτε βίντεο

Μέλη του Ρουβίκωνα κρέμασαν πανό για τα Τέμπη σε Βουλή και Προεδρικό Μέγαρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης