Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν τον θάνατο ταγματάρχη που σκοτώθηκε στη Βόρεια Γάζα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν τον θάνατο ταγματάρχη που σκοτώθηκε στη Βόρεια Γάζα

Πλέον ο αριθμός των ισραηλινών απωλειών από την έναρξη των συγκρούσεων μέχρι και σήμερα ανέρχεται σε 226 - Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος 31 ομήρων - Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται και δύο στρατιώτες που κρατούνταν από το 2014

gaza_ekrixi
Σε 226 ανέρχονται οι απώλειες των Ισραηλινών από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα μέχρι και σήμερα. Νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης οι IDF ανακοίνωσαν τον θάνατο του ταγματάρχη Ντέιβιντ Σακούρι, ο οποίος σκοτώθσε κατά τη διάρκεια των μαχών στη βόρεια Γάζα.

Όπως επισημαίνουν οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ πρόκειται για τον αναπληρωτή διοικητή του 601ου τάγματος του Σώματος Μηχανικού Μάχης από το Ρεχοβότ.

Την ίδια ώρα απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των New York Times o εκπρόσωπος των IDF Ντάνιελ Χαγκάρι επιβεβαίωσε τον θάνατο 32 ομήρων ενώ έκανε λόγο για ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες που μιλούν για 20 ακόμα νεκρούς. «Εργαζόμαστε με όλους τους τρόπους για να επιστρέψουμε [τους ομήρους] στην πατρίδα και εξαντλούμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτούς και τις συνθήκες τους», υποστήριξε.

«Οι IDF βρίσκονται με τις οικογένειες των ομήρων σε αυτές τις περίπλοκες και δύσκολες ημέρες και οι εκπρόσωποί μας παρέχουν στις οικογένειες κάθε επιβεβαιωμένη πληροφορία για τους αγαπημένους τους», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των IDF μέχρι τώρα έχουν ενημερωθεί οι οικογένειες 31 ομήρων μεταξύ των οποίων βρίσκονται και δύο στρατιώτες που βρίσκονταν στα χέρια της Χαμάς από το 2014. «Στις υπόλοιπες οικογένειες δώσαμε τις ακριβείς πληροφορίες για την τύχη και την κατάστασή τους» συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Η πρώτη φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα μετά την διάγνωση με καρκίνο

Διδυμότειχο: Πήγαν το κορίτσι στον παιδίατρο και τους είπε ότι είναι μία γριπούλα, λέει ο παππούς της 9χρονης

Ναυάγιο Ζακύνθου: Οι κληρονόμοι των ιδιοκτητών του πλοίου το διεκδικούν από το Δημόσιο - Αύριο η υπόθεση στον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης