Μπένι Γκαντζ: «Ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο όταν φέρουμε τις κόρες και τους γιους μας στο σπίτι»

Μπένι Γκαντζ: «Ο πόλεμος θα τελειώσει μόνο όταν φέρουμε τις κόρες και τους γιους μας στο σπίτι»

«Δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για κάθε βήμα για να τους φέρουμε πίσω» τονίζει το μέλος του «υπουργικού συμβουλίου διαχείρισης πολέμου

benny_gantz
Το μήνυμα ότι ο πόλεμος με τη Χαμάς θα τελειώσει μόλις επιστρέψουν όλοι οι όμηροι πίσω στο Ισραήλ έστειλε το βράδυ του Σαββάτου ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, ο οποίος συμμετέχει στο «υπουργικό συμβούλιο διαχείρισης πολέμου». «Ότι κάνουμε έχει ως στόχο, πάνω απ' όλα, να φέρουμε τους γιους και τις κόρες μας στην πατρίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά από το Τελ Αβίβ.

Όπως μεταδίδει η Jerusalem Post o Γκάντζ δήλωσε ότι «όλοι μας, ολόκληρο το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο, ολόκληρος ο συνασπισμός και η αντιπολίτευση, δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας και να αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη για κάθε βήμα για να τους φέρουμε πίσω».

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμησή του προς τις IDF. «Σε αυτόν τον πόλεμο, έχουμε δίκιο και πρέπει επίσης να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την ευθύνη μας και να είμαστε συνετοί και σοφοί», πρόσθεσε. «Οι συνάδελφοί μου και εγώ ενταχθήκαμε στην κυβέρνηση και στο υπουργικό συμβούλιο, διότι σε τέτοιους καιρούς απαιτούνται δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να λαμβάνονται με όσο το δυνατόν ευρύτερη συναίνεση» συμπλήρωσε.

Ακόμη ανέφερε ότι οι μάχες στη Γάζα πρόκειται να συνεχιστούν ενώ ανέφερε ότι μετά το τέλος του πολέμου θα έχει επιτευχθεί η ηρεμία και η ασφάλεια στην περιοχή.


Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Ρήγμα στο ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος» εξαιτίας της θαλασσοταραχής στον Θερμαϊκό

Πολύωρη μάχη με τα κύματα για το πλοίο Αχαιός - Διέκοψε την αποβίβαση και γύρισε Πειραιά πριν επιστρέψει στην Αίγινα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ασφάλεια στην Ελλάδα με golden visa αναζητούν Ισραηλινοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης