Πόλεμος στο Ισραήλ: Ρουκέτες κρυμμένες σε παιδικό κρεβάτι στο σπίτι τρομοκράτη της Χαμάς, εντόπισαν οι IDF - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ρουκέτες κρυμμένες σε παιδικό κρεβάτι στο σπίτι τρομοκράτη της Χαμάς, εντόπισαν οι IDF - Δείτε βίντεο

Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν βρεφικά καρότσια για να μεταφέρουν ρουκέτες, αναφέρουν οι Ισραηλινές Δυνάμεις

rouketes_xamas
Ρουκέτες κρυμμένες σε ένα κρεβάτι, το οποίο βρισκόταν στο παιδικό υπνοδωμάτιο του σπιτού ενός τρομοκράτη της Χαμάς, εντόπισε ο ισραηλινός στρατός, σύμφωνα με ανάρτηση και σχετικό βίντεο που «ανέβασε» στο Twitter ο εκπρόσωπος των IDF, Ντανιέλ Χαγκάρι.

Σύμφωνα με τον Χαγκάρι, οι ρουκέτες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια επιχειρησιακής δραστηριότητας που πραγματοποίησαν τα στρατεύματα της 551ης Ταξιαρχίας, στο σπίτι τρομοκράτη, που ήταν μέλος του πυρήνα της Χαμάς στην Μπέιτ Χανούν.



Κατά τη διάρκεια της επιχειρησιακής δραστηριότητας, τα στρατεύματα ανακάλυψαν σημαντικό αριθμό όπλων, συμπεριλαμβανομένων ρουκετών, εκρηκτικών μηχανισμών και δεκάδων κιλών εκρηκτικών. Τα όπλα καταστράφηκαν στη συνέχεια από τις δυνάμεις του Ισραήλ.

Επιπλέον, οι IDF αποκάλυψαν μια ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ δύο τρομοκρατών της Ισλαμικής Τζιχάντ, στην οποία οι τρομοκράτες αναφέρουν πως «χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν καροτσάκι μωρού για να μεταφέρουν αντιαρματικές ρουκέτες».




Ειδήσεις σήμερα:

Νέα συνάντηση Τσίπρα με Νάσο Ηλιόπουλο για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθερος ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου

Απείλησε ότι θα βιάσει τη γυναίκα του αδελφού του και εκείνος τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης