Γεβγκένι Πριγκόζιν: Η Ρωσία μπλοκάρει τα μέσα ενημέρωσης του επικεφαλής της Wagner
Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή έριξε «μαύρο» χωρίς να αναφέρει τους λόγους της απόφασης – Βάσει της συμφωνίας, οι ρωσικές αρχές δεν έχουν θέσει εκτός νόμου τη Wagner
Η ρωσική ρυθμιστική αρχή τηλεπικοινωνιών (Roskomnadzor) μπλόκαρε σήμερα τα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τον επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης «Βάγκνερ», Γεβγκένι Πριγκόζιν, χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι περιορισμού της πρόσβασης στα μέσα αυτά, γράφει η εφημερίδα Kommersant.
Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν θέσει εκτός νόμου την ομάδα «Βάγκνερ» μετά την αποτυχημένη ανταρσία, αλλά βάσει της συμφωνίας με την οποία τερματίσθηκε η κρίση, οι μαχητές της έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, να ακολουθήσουν τον ηγέτη τους που βρίσκεται εξόριστος στη Λευκορωσία ή να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.