Συνελήφθη στελέχος της θυγατρικής News Corp. του Μέρντοχ

Συνελήφθη στελέχος της θυγατρικής News Corp. του Μέρντοχ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα που φέρεται να είναι "βασικό στέλεχος" της εταιρείας News International

Κίνα και Ινδία πιο ισχυρές στο ΔΝΤ (UPD)
Συνελήφθη στελέχος της θυγατρικής News Corp. του Μέρντοχ
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν άνδρα που φέρεται να είναι "βασικό στέλεχος" της εταιρείας News International -- της θυγατρικής της News Corp. του Ρούπερτ Μέρντοκ στη Βρετανία --, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την ταμπλόιντ εφημερίδα News of the World.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 71χρονος άνδρας "συνελήφθη καθώς φέρεται να εμπλέκεται στην υποκλοπή τηλεφωνικών επικοινωνιών (...) και είναι ύποπτος για διαφθορά", όταν έφτασε σε προγραμματισμένο ραντεβού του σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Λονδίνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ.

Κλείσιμο
Τα τηλεοπτικά δίκτυα Sky News και BBC μετέδωσαν ότι πρόκειται για τον Στιούαρτ Κάτνερ, πρώην διευθυντή σύνταξης της News of the World, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από την εφημερίδα το 2009.

Πρόκειται για την ενδέκατη σύλληψη που γίνεται στο πλαίσιο της έρευνας του σκανδάλου τηλεφωνικών υποκλοπών, εξαιτίας του οποίου έκλεισε τον Ιούλιο η εφημερίδα News of the World, ενώ πολλοί στενοί συνεργάτες του Μέρντοκ, αξιωματούχοι της βρετανικής αστυνομίας και ένας συνεργάτης του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον αναγκάστηκαν να παραιτηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης