20 συναντήσεις για Κάμερον και στελέχη του Μέρντοχ

20 συναντήσεις για Κάμερον και στελέχη του Μέρντοχ

Ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας News of the World Άντι Κόλσον είχε επισκεφθεί τον Ντέιβιντ Κάμερον τον Μάρτιο, δύο μήνες αφότου παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής των επικοινωνιών του Βρετανού πρωθυπουργού

20 συναντήσεις για Κάμερον και στελέχη του Μέρντοχ
Ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας News of the World Άντι Κόλσον είχε επισκεφθεί τον Ντέιβιντ Κάμερον τον Μάρτιο, δύο μήνες αφότου παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής των επικοινωνιών του Βρετανού πρωθυπουργού.

Ο Κόλσον, ο οποίος παραιτήθηκε τον Ιανουάριο με αφορμή τις καταγγελίες για τηλεφωνικές υποκλοπές την περίοδο που ήταν υπεύθυνος της εφημερίδας, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των ερευνών που οδήγησαν στο κλείσιμο του μεγαλύτερου σε κυκλοφορία εντύπου του ομίλου News International.

Κλείσιμο
Ο κατάλογος των συναντήσεων του Κάμερον με στελέχη των μέσων ενημέρωσης, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το γραφείο του, δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης της News International, Ρούπερτ Μέρντοx, ήταν ο πρώτος που τον είδε, τον Μάιο του 2010. Η Ρεμπέκα Μπρουκς, η οποία παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση της στον όμιλο, είχε συναντηθεί με τον Κάμερον πέντε φορές τον τελευταίο χρόνο ενώ ο γιος του Μέρντοκ, Τζέιμς, είχε δύο συναντήσεις με τον πρωθυπουργό. Συνολικά ο Κάμερον είχε 20 συναντήσεις με στελέχη του ομίλου.

Στον τρισέλιδο κατάλογο περιλαμβάνονται συναντήσεις του Κάμερον και με άλλους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους μετά την εκλογή του στην πρωθυπουργία. Στο διάστημα αυτό συναντήθηκε επί παραδείγματι δύο φορές με τον διευθυντή της εφημερίδας Daily Mail, Πολ Ντακρ και μία με τον διευθυντή της Guardian, Άλαν Ρασμπρίτζερ.

   

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης