Μελάνια Τραμπ: «Δεν εγκαταλείπει τον Τραμπ, έχουν κάνει γάμο συναλλαγής» - Τι λέει πρώην φίλη της

Μελάνια Τραμπ: «Δεν εγκαταλείπει τον Τραμπ, έχουν κάνει γάμο συναλλαγής» - Τι λέει πρώην φίλη της

«Η σιωπή της είναι η αξιοπρέπειά της. Θα σταθεί στο πλευρό του συζύγου της, όπως κάνει πάντα», είπε η πρώην βοηθός της

melania_trump
Η Μελάνια Τραμπ «ζει σε ένα δικό της κόσμο, αυτόν της άρνησης», δήλωσε πρώην φίλη της. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε με τρόπο προκλητικό μετά την απαγγελία κατηγοριών, όπου ευχαρίστησε την οικογένειά του για την υποστήριξη που του πρόσφερε.

Η 52χρονη Μελάνια όμως έλαμψε δια της απουσίας της όταν ο δικαστής απήγγειλε στον Τραμπ, 34 κακουργήματα που αφορούν την παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων, στο πλαίσιο της υπόθεσης της Στόρμι Ντάνιελς. Ακόμη, οι εισαγγελείς στο Μανχάταν κατηγόρησαν τον Τραμπ, ότι προσπάθησε να αποκρύψει παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης εκστρατείας του το 2016.

Η πρώην βοηθός της Μελάνια και καλύτερη της φίλη Στέφανι Γουίνστον Γούλκοφ δήλωσε στο Page Six: «Η Μελάνια ζει σε έναν κόσμο άρνησης».

Η Γούλκοφ, η οποία ήταν σύμβουλος της Μελάνια μέχρι το 2018, δήλωσε σχετικά με την απουσία της πρώην πρώτης κυρίας από την αίθουσα του Mar-a-Lago: «Δεν περίμενα ποτέ να την δω εκεί. Η σιωπή της είναι σκόπιμη, είναι το όπλο και η πανοπλία της».

«Φυσικά και ξέρει για τις υποθέσεις του Ντόναλντ, ξέρει τα πάντα. Αλλά η σιωπή της είναι η αξιοπρέπειά της. Θα σταθεί στο πλευρό του συζύγου της, όπως κάνει πάντα. Δεν νομίζω ότι η Μελάνια νιώθει ταπεινωμένη από τις υποθέσεις του - αλλά είναι θυμωμένη». Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα φύγει.

Στο πλευρό του...
«Ακόμα δεν τον εγκαταλείπει», πρόσθεσε η Γούλκοφ. «Αυτός είναι ένας γάμος συναλλαγής, ήξερε σε τι έμπλεκε όταν παντρεύτηκε τον Ντόναλντ. Το μέσο επιβίωσής της είναι να κάνει σαν να μη συνέβη ποτέ. Κατ' ιδίαν, η Μελάνια λέει ότι οι άνθρωποι απλώς ζηλεύουν και ότι ήλπιζε ότι το σκάνδαλο της Στόρμι Ντάνιελς θα πήγαινε κάτω από το χαλί. Ο τρόπος της για να το αντιμετωπίσει είναι να μην αφήνει ποτέ τα συναισθήματά της να φαίνονται ή να την επηρεάζουν. Προβλέπω ότι θα τη δούμε ξανά στο πλευρό του στην επόμενη κοινωνική εκδήλωση στο Mar-a-Lago».

Η Γούλκοφ πρόσθεσε επίσης ότι η Μελάνια θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει καταστάσεις όπου θα μπορούσε να ερωτηθεί από τα μέσα ενημέρωσης για τον σύζυγό της. «Η Μελάνια πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να απαντήσει ή να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν, οπότε δεν πρόκειται να φέρει τον εαυτό της σε αυτή τη θέση. Γνώριζα από την αρχή πόσο αδιαπέραστη και αδιαπραγμάτευτη ήταν».

«Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να αντέξουν να εκτεθούν τόσο πολύ. Η Μελάνια και ο Ντόναλντ, είναι το τέλειο ζευγάρι που θα μπορούσε να ανεχτεί την οποιαδήποτε γελοιοποίηση και να την παραμερίσει. Η Μελάνια δεν είχε καμία προσδοκία από τον Ντόναλντ ότι θα ήταν πιστός σύζυγος ή στοργικός πατέρας».

Η Γούλκοφ και η Μελάνια, που γνωρίστηκαν το 2003 στο Μανχάταν, τερμάτισαν τη φιλία τους το 2018 μετά από μια διαμάχη για τα 26 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε η εταιρεία της για να βοηθήσει στο σχεδιασμό της ορκωμοσίας του Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Αποκηρύσσουν» οι αδελφοί του τον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο – «Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις»

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Εξορμήσεις Μητσοτάκη σε «δύσκολες» περιοχές

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης