Politico: Ο Τζο Μπάιντεν ίσως να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία

Politico: Ο Τζο Μπάιντεν ίσως να μη θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήθελε τη σχετική ανακοίνωση να γίνεται μέσα στον Φεβρουάριο, ωστόσο καθώς ο μήνας σχεδόν πέρασε λέγεται ότι θα μπορούσε να γίνει ίσως τον Απρίλιο

biden__2_
Οι στενότεροι σύμβουλοι του Τζο Μπάιντεν έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται εδώ και καιρό για την επίσημη έναρξη μιας νέας εκστρατείας που θα είχε στόχο την επανεκλογή του στην προεδρία το 2024.

Σύμφωνα με το Politico όμως, ο Δημοκρατικός πρόεδρος δεν είναι ακόμη έτοιμος να κάνει το βήμα, ενώ, όσο περνά ο καιρός, εντείνονται παράλληλα και οι αμφιβολίες σχετικά με το εάν θα θέσει τελικώς υποψηφιότητα ή όχι.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα, ήθελε τη σχετική ανακοίνωση να γίνεται μέσα στον Φεβρουάριο, ωστόσο καθώς ο μήνας σχεδόν πέρασε λέγεται ότι η ανακοίνωση μιας νέας προεδρικής υποψηφιότητας Μπάιντεν θα μπορούσε να γίνει τον Απρίλιο.

Πρόσωπα στο στενό περιβάλλον του Μπάιντεν, τα οποία επικαλείται το Politico, εκτιμούν πως θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και ότι η ανακοίνωση έχει καθυστερήσει λόγω των διεθνών εξελίξεων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι κυβερνήτες της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ, του Νιου Τζέρσεϊ Φιλ Μέρφι και του Ιλινόι Τζ. Μπ. Πρίτσκερ έχουν αφήσει «ανοιχτή την πόρτα» για να διεκδικήσουν το προεδρικό χρίσμα του κόμματους των Δημοκρατικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Η στιγμή της διαφυγής των συμμορίας των επτά Αλβανών - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Δύση σε alert για τη σύμπραξη Κίνας-Ρωσίας, «πολιτική λύση» υπόσχεται το Πεκίνο

Σαμίμα Μπεγκούμ: Η «νύφη του ISIS» χάνει τη βρετανική υπηκοότητα - Εκλιπαρούσε πως μετάνιωσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης