Ιβάνκα Τραμπ: «Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική»

Ιβάνκα Τραμπ: «Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική»

«Αυτή τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της

Ivanka_Donald
Η Ιβάνκα Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν θα έχει κανένα ενεργό ρόλο στην προεδρική εκστρατεία του πατέρα της το 2024.

Η διευκρίνησή της ήρθε μετά το δημοσίευμα της «The Post» που ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την παρακάλεσε να είναι μαζί του στη σκηνή όταν ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του.

«Αγαπώ τον πατέρα μου πάρα πολύ. Αυτή τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική», ανέφερε η 41χρονη Ιβάνκα στην ανακοίνωσή της μέσα από τα stories της στο Instagram.

«Αν και θα αγαπώ και θα υποστηρίζω πάντα τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω έξω από την πολιτική σκηνή», πρόσθεσε για να συνεχίσει: «Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα υπερήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας».

Ivanka_Story


Ο σύζυγος της Ιβάνκα, Τζάρεντ Κούσνερ, ήταν μέρος του ακροατηρίου των περίπου 1.000 ατόμων που κατέκλυσαν την αίθουσα χορού του Μαρ-α-Λάγκο για την πολυαναμενόμενη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά η σύζυγός του - άμισθη σύμβουλος κατά τη διάρκεια της προεδρίας του πατέρα της - δεν εμφανίστηκε.

Πηγές δήλωσαν στη «The Post» τη Δευτέρα ότι ο 76χρονος Ντόναλντ Τραμπ, πέρασε μέρος του γάμου της κόρης του Τίφανι το περασμένο Σαββατοκύριακο προσπαθώντας να πείσει τον Τζάρεντ και την Ιβάνκα να τον ακολουθήσουν στη σκηνή για την ανακοίνωση και να παρουσιάσουν ένα ενιαίο οικογενειακό μέτωπο.

Κλείσιμο
Οι εκκλήσεις του έπεσαν στο κενό. «Αισθάνονται και οι δύο ότι “κάηκαν” στην Ουάσινγκτον και δεν θέλουν να επιστρέψουν και να εκθέσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους σε άλλη μια πικρή εκστρατεία», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

donald_trump_xr


Στην εκδήλωση, ο Τραμπ μίλησε μόνος του στη σκηνή για περισσότερο από μία ώρα, ενώ ο Κούσνερ και οι δύο μικρότεροι γιοι του πρώην προέδρου, ο Έρικ και ο Μπάρον, παρακολουθούσαν από το ακροατήριο μαζί με την πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τζούνιορ, δεν μπόρεσε να επιστρέψει εγκαίρως από ένα κυνηγετικό ταξίδι καθώς η προγραμματισμένη του πτήση ακυρώθηκε.

Σε αντίθεση με την ψυχρότητα του Τζάρεντ και της Ιβάνκα, οι πηγές λένε ότι ο Ντόναλντ Τζούνιορ και ο Έρικ είναι όλοι μέσα στην τρίτη συνεχόμενη υποψηφιότητα του πατέρα τους για τον Λευκό Οίκο, όπως και η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και η Λάρα Τραμπ, αντίστοιχα.

Φωτογραφία: Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Εποχική γρίπη: Γιατί είναι χαμηλός ο ρυθμός εμβολιασμού

Σάκης Μπατσίλας: Ο µαέστρος του Μουντιάλ είναι Έλληνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης