Netflix: Οι νέες επενδύσεις του θα είναι στα αθλητικά γεγονότα

Netflix: Οι νέες επενδύσεις του θα είναι στα αθλητικά γεγονότα

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα διατηρήσει σταθερές τις δαπάνες για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του γύρω στα 17 δισ. δολάρια για τα επόμενα έτη

shutterstock_2097721672
Το ενδεχόμενο να επενδύσει σε ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις εξετάζει το Netflix, ενώ προσφάτως υπέβαλε προσφορά προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα ροής για αθλητικά πρωταθλήματα, ανέφερε την Τρίτη η Wall Street Journal, επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία πρόσφατα υπέβαλε προσφορά για τα δικαιώματα ροής για το τουρνουά τένις ATP για ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.

Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να παρακάμψει το συνεχώς αυξανόμενο κόστος της υποβολής προσφορών για αθλητικά δικαιώματα, η δημοφιλής πλατφόρμα είχε κάνει συζητήσεις για να αγοράσει πρωταθλήματα χαμηλότερου προφίλ, σύμφωνα πάντα με τις πηγές. Στο τέλος δε του περασμένου έτους διαπραγματεύτηκε να αγοράσει τα δικαιώματα για την ένωση World Surf League, αλλά οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν επειδή οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την τιμή.

Η πιθανή «εισβολή» του Netflix στον αθλητισμό λαμβάνει χώρα καθώς πολλοί από τους ανταγωνιστές στον χώρο του streaming έχουν ξοδέψει πολλά για πρόσβαση σε αθλητικά γεγονότα υψηλού προφίλ.

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι θα διατηρήσει σταθερές τις δαπάνες για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου του γύρω στα 17 δισ. δολάρια για τα επόμενα έτη.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο Newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: Οι αρχαιολόγοι ελπίζουν στο «θαύμα» - Ποιες οι πιθανότητες να έχουν βρει τον τάφο της Κλεοπάτρας

Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Έχασε ο Τούρκος τηλεγιατρός Dr. Oz - Στους Δημοκρατικούς η έδρα στην Πενσυλβάνια

Μαρία Σολωμού: Ήμουν με 3 - 4 άνδρες την ίδια περίοδο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης