Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, η σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και το... «έτρεχα για να μου κάνουν στοματικό σεξ»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ, η σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και το... «έτρεχα για να μου κάνουν στοματικό σεξ»

Το «καλύτερο στοματικό σεξ της ζωής του» Hall of Famer του NBA, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, και η... χαμογελαστή φωτογραφία του στο τμήμα

barkley_arthro
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ήρθε στην επιφάνεια το πλήρες βίντεο από τη σύλληψη της Χόουπ Σόλο την περασμένη άνοιξη, στο οποίο η εμβληματική τερματοφύλακας των Ηνωμένων Πολιτειών φαίνεται εντελώς μεθυσμένη να προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς πως το μόνο που έκανε ήταν να κοιμάται στο πάρκινγκ ενός εμπορικού απλώς επειδή ήταν κουρασμένη.

Αυτό που κάνει πιο τραγική την εικόνα, είναι πως στα πίσω καθίσματα κάθονται τα δίδυμα μωρά της, τα οποία από ένα σημείο και μετά «πιάνουν» την ένταση στον αέρα και αρχίζουν να κλαίνε ασταμάτητα.
Bodycam Video Captures Soccer Star Hope Solo’s DWI Arrest
Στην περίπτωση της Σόλο τα ντοκουμέντα είναι αποκαρδιωτικά, ωστόσο υπάρχουν και αστείες ιστορίες από ανάλογα περιστατικά, όσο σοβαρό κι αν είναι ένα θέμα σαν κι αυτό, δηλαδή το να οδηγεί κάποιος υπό την επήρεια αλκοόλ ή οποιασδήποτε ουσίας, θέτοντας πάνω απ' όλα σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων που βρίσκονται γύρω του.

Κλείσιμο
Μία από αυτές είναι η περίπτωση του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, παλιού μπασκετμπολίστα και νυν σχολιαστή του NBA, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις Αρχές της Αριζόνα το 2008 μετά την παραβίαση ενός «STOP».

Το γεγονός και η χαμογελαστή mugshot του «Τσακ»
Στις 31 Δεκεμβρίου του 2008 ένα αποκλειστικό του «TMZ» αποκαλύπτει τη σύλληψη του Μπάρκλεϊ από την Αστυνομία. Ο πρώην παίκτης των Φιλαντέλφια 76ers, (κυρίως) Φοίνιξ Σανς και Χιούστον Ρόκετς, και από τότε σχολιαστής του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, κάτι που προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο.

Ο πλέον 59χρονος Αμερικανός συμμορφώθηκε αμέσως στην υπόδειξή τους να σταματήσει και αφότου έκανε στην άκρη δέχθηκε να περάσει από αλκοτέστ για τα... τυπικά, με τον αστυνομικό που τον πλησίασε να καταλαβαίνει το τι είχε προηγηθεί από την ανάσα του και μόνο.

Η κατάληξη ήταν αναμενόμενη, μιας και οδηγήθηκε στο τμήμα για τα διαδικαστικά. Εκεί, ως μέρος της διαδικασίας στήθηκε μπροστά στην κάμερα για τη φωτογραφία σύλληψης (mugshot), στην οποία απεικονίζεται αρκετά ευδιάθετος και αρκετά ιδρωμένος, προκαλώντας αφορμή ακόμη και για σάτιρα σε τηλεοπτικές εκπομπές της περιόδου, όπως το Saturday Night Live.
Weekend Update: Charles Barkley on His DUI - SNL


Η... θολή αναφορά του αστυνομικού και η συγγνώμη του Μπάρκλεϊ
Λίγο καιρό αργότερα φέρεται να ήρθε στην επιφάνεια η αναφορά που έγραψε ο αστυνομικός που ολοκλήρωσε την σύλληψη, με το κείμενο να αναφέρει πως ο «Sir Charles» ήταν απολύτως ειλικρινής με τα όργανα της Τάξης.

Το κείμενο ανέφερε τα εξής: «Μου είπε ότι πέρασε τη σήμανση επειδή ήθελε να παραλάβει μια κοπέλα την οποία είδα κι εγώ στη θέση του συνοδηγού. Μου ζήτησε να παραδεχτώ ότι ήταν καυτή γυναίκα. Με ρώτησε, "Θέλεις να μάθεις την αλήθεια;" κι εγώ όταν του είπα πως θέλω, μου είπε, "Θα την πήγαινα εκεί στην γωνία να μου δώσει μια π..α". Μετά μου εξήγησε ότι του είχε δώσει άλλη μία π..α μια εβδομάδα νωρίτερα και ήταν μία από τις καλύτερες της ζωής του».

Η αναφορά δεν σταματάει εκεί. Εν συνεχεία αναφέρεται: «Θα κάνω το όνομά μου τατουάζ στον κ..ο μου" εάν τον βοηθούσα να αποφύγει το DUI (Driving Under the Influence) και στη συνέχεια γέλασε και διόρθωσε γρήγορα τη φράση του λέγοντας, "Το δικό σου όνομα θα κάνω τατουάζ στον κ..ο μου", και ξανά γέλασε».

Σύμφωνα με τον Τύπο, στην αναφορά γινόταν λόγος και για ένα όπλο το οποίο ο αστυνομικός δεν γνώριζε εάν ήταν νόμιμο ή όχι, αλλά σίγουρα ήταν γεμάτο. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έφυγε από το τμήμα με ταξί, με το αυτοκίνητό του να κατάσχεται για σχετικούς ελέγχους.
Charles Barkley DUI arrest
Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο υπάρχουν ακόμη κάποιοι σύνδεσμοι (links) που οδηγούν στην συγκεκριμένη αναφορά, όπως στην ιστοσελίδα του «TMZ» και της «Huffington Post», ωστόσο υπάρχει μια «θολούρα» όσον αφορά την ακρίβεια όσων προαναφέρθηκαν. Στο παραπάνω βίντεο είναι και το «CNN» που υιοθετεί αυτή την εκδοχή, παρουσιάζοντας μάλιστα για λίγο και ένα σχετικό έγγραφο.

Μύθος ή όχι όσον αφορά τα λεγόμενα στο σημείο, ό,τι έγινε, έγινε, αναγκάζοντας τον Μπάρκλεϊ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το συμβάν. «Είμαι δυσαρεστημένος που έβαλα εαυτόν σε αυτή την κατάσταση. Η Αστυνομία του Σκότσντεϊλ ήταν φανταστική. Δεν θα κάνω περαιτέρω σχόλια μιας και το ζήτημα είναι (πλέον) νομικό», ανέφερε.
Charles Barkley says Giannis is the best player in the world "by far"
Ο Μπάρκλεϊ, που δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για το δικό μας παιδί, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που έχουν περάσει από το NBA, κάτι που μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς αν αναλογιστεί πως κατάφερε να μπει στο Hall of Fame αν και δεν έχει κατακτήσει κανένα δαχτυλίδι σε όλα τα χρόνια που ήταν στο παρκέ.
Charles Barkley career highlights mixtape | NBA on ESPN
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης