ΗΠΑ: «Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου

ΗΠΑ: «Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου

Από την πρώτη ημέρα που συναντήθηκαν ο 31χρονος κακοποιούσε τον 6χρονο

6xronos-mak
Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο δικαστήριο στο οποίο δικάζεται ο 31χρονος Κρίστοφερ Γκρέγκορ, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση και τον θάνατο του 6χρονου γιου του Κόρεϊ.

Μετά το σοκαριστικό βίντεο με τα - σχεδόν - βασανιστήρια που υπέστη το παιδί σε διάδρομο γυμναστηρίου «για να χάσει κιλά», όπως έλεγε ο πατέρας του, στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν γραπτά μηνύματα που έστελνε ο 31χρονος στην μητέρα του Κόρεϊ.

Όταν, δηλαδή, η μητέρα του 6χρονου του έστειλε μήνυμα να μην πληγώνει το παιδί, τότε ο πατέρας απαντούσε «μάλλον θα πρέπει να γίνει πιο σκληρός γιατί τώρα είναι πολύ ευαίσθητος».

minima1
minima2
Κλείσιμο


Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ο 31χρονος εμφανίστηκε στη ζωή του Κόρεϊ όταν αυτός συμπλήρωσε τα έξι του χρόνια. Στην πρώτη τους συνάντηση, μάλιστα, το αγόρι επέστρεψε στη μητέρα του με χτύπημα στα χείλη με την ίδια να μην πιστεύει τη δικαιολογία του 31χρονου ότι χτύπησε με κλωτσιά κατά λάθος το παιδί ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο.

korei


Η ίδια λέει τώρα ότι για πάνω από έναν χρόνο μετά από αυτή τη συνάντηση το μικρό αγόρι κακοποιείτο από τον 31χρονο προσθέτοντας ότι ο διάδρομος γυμναστηρίιου ήταν μια μορφής τιμωρία από τον κατηγορούμενο για το παιδί.

To βίντεο που σόκαρε το δικαστήριο

Στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση του θανάτου του 6χρονου Κόρι στις ΗΠΑ φαίνεται το μικρό αγόρι να υποφέρει ενώ ο κατηγορούμενος πατέρας του τον πιέζει να κάνει διάδρομο σε υψηλή ταχύτητα «για να χάσει κιλά».

Στο βίντεο φαίνεται ο μικρός Κόρεϊ να πέφτει από τον διάδρομο με τον πατέρα του να τον σηκώνει επανειλημμένα για να τον βάλει ξανά στο όργανο. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο 31χρονος φαίνεται να δαγκώνει στο κεφάλι το παιδί για να το υποχρεώσει να επιστρέψει στον διάδρομο.

Όπως φαίνεται η ταχύτητα του διαδρόμου γυμναστικής ήταν τόσο μεγάλη ώστε το 6χρονο αγόρι να πέφτει και να σέρνεται για να επανέλθει στο όργανο.

Treadmill Abuse Murder Trial: Video of Defendant & Victim at Gym


Μερικά 24ωρα μετά τη βασανιστική για τον 6χρονο γυμναστική η μητέρα του, η οποία έχει από κοινού με τον 31χρονο την κηδεμονία του αγοριού, πήγε τον Κόρεϊ στον γιατρό και εκεί το παιδί αποκάλυψε όσα είχε περάσει στον διάδρομο.

Την επόμενη ημέρα ο κατηγορούμενος πατέρας πήγε το παιδί εκ νέου στο νοσοκομείο καθώς το αγόρι ξύπνησε με δυσκολία στην αναπνοή, σύγχυση και ναυτία. Όταν οι γιατροί τον υπέβαλαν σε μαγνητική τομογραφία το αγόρι έπαθε κρίση από την οποία δεν συνήλθε ποτέ παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

corey
O 6χρονος Κόρεϊ
dad
Ο 31χρονος πατέρας που κατηγορείται


Η πρώτη νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο 6χρονος κατέληξε μετά από χτύπηματα που είχε υποστεί καθώς διαπιστώθηκαν πλήγματα στην καρδιά και το συκώτι. Ο πατέρας του Κόρεϊ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2021 και αντιμετωπίζει την ποινή των ισοβίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο οι μηχανές που παρέσυραν την ηλικιωμένη στη Βούλα - Ο πρώτος αναβάτης την εγκατέλειψε και αναζητείται

Το μεγάλο βράδυ του Ολυμπιακού - Μετά την τεσσάρα στην Άστον Βίλα, ένα 90λεπτο μακριά από τον τελικό του Conference League

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο - Δείτε πως ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης